MMA

Έτοιμος για το ματς της ζωής του ο Μπούκης στο Bellator

Έτοιμος για το ματς της ζωής του ο Μπούκης στο Bellator

Μία μεγάλη ευκαιρία για έναν αθλητή που έχει κοπιάσει όσο κανείς τα τελευταία χρόνια. Έτοιμος για το ματς της ζωής του ο Μπούκης στο Bellator.

Μία μεγάλη ευκαιρία για έναν αθλητή που έχει κοπιάσει όσο κανείς τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπούκη που με επιμονή και δουλειά πήρε την μεγάλη ευκαιρία, ίσως μία από τις μεγαλύτερες που έχει πάρει Έλληνας αθλητής στο εξωτερικό και θα πρωταγωνιστήσει στο main event του Bellator απέναντι στον Raymond Daniels, σε μία άγνωστη κατηγορία για εκείνον καθώς πρώτη φορά δοκιμάζεται στα 77 κιλά.

O Μπούκης στις 9 Δεκεμβρίου θα αγωνιστεί ως κεντρικό πρόσωπο με στόχο όχι να δηλώσει παρουσία, αλλά να κερδίσει τον εντυπωσιακό αθλητή που προέρχεται από το κορυφαίο promotion του Glory σαν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα.

Ο αθλητής του Στέλιου Πολίτη γνωρίζει πως ο αντίπαλος του είναι απρόβλεπτος ωστόσο έχει προετοιμαστεί κατάλληλα όπως αναφέρει και ο ίδιος σε πρόσφατο post στα social media. Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Έλληνα μαχητή και να επιστρέψει με την νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του:

"Άλλη μια προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω τους δυο ανθρώπους που κάνουν το όνειρό μου πραγματικότητα και έτρεξαν όλες τις διαδικασίες για να κλείσουν αυτό τον αγώνα και δεν είναι άλλοι από τον δάσκαλό μου Στέλιο Πολίτη και την Έφη Σέλλιου.

Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μου, Top Ten, Jackals Tattoo, ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΒΕΕ, John's, T-max και Magic hands. Επίσης να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στηρίζει και μου δίνει δύναμη. Το Σάββατο λοιπόν γράφουμε ιστορία".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Sandra Prikker: Από kickboxer σε σέξι fitness model "ρίχνει" το instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλη μια προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Θέλω να ευχαριστήσω τους δυο ανθρώπους που κάνουν το όνειρό μου πραγματικότητα και έτρεξαν όλες τις διαδικασίες για να κλείσουν αυτό τον αγώνα και δεν είναι άλλοι από τον δάσκαλό μου Στέλιο Πολίτη και την Έφη Σέλλιου. Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μου, Top Ten, Jackals Tattoo, ΟΡΘΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΒΕΕ, John's, T-max και Magic hands. Επίσης να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στηρίζει και μου δίνει δύναμη!!! Το Σάββατο λοιπόν γράφουμε ιστορία! THE CHAMP IS HERE!!!! HERE WE GO!!!! #champ #kickboxing #kickboxer #k1rules #kickboxinglife #preparetionisover #itstime #fighttime #fighting #bellator #bellatorkb #bellatorkickboxing #bellatormma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Boukis (@boukisgiannis) στις



Official poster for Bellator! What a honour! Dream on because dreams come true!!!! #champ #kickboxing #k1rules #kickboxinglife #kickboxer #worldchamp #doubleworldchamp #bellator #bellatorkb #bellatorkickboxing #bellatormma

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Boukis (@boukisgiannis) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ