MMA

Έσβησαν τα φώτα: Δυναμίτες Μελέτης και Μοϊκανός!

Έσβησαν τα φώτα: Δυναμίτες Μελέτης και Μοϊκανός!

Σε μία εκπληκτική βραδιά από πλευράς θεάματος, γεμάτη δράση και νοκ άουτ, το FFC άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο μαχητικό κοινό που βρέθηκε χθες στο Φάληρο (videos).

Τρομερό νοκ άουτ πέτυχε ο Μελέτης Κακουμπάβας επί του άτυχου Samo Petje που στον πρώτο γύρο στεκόταν καλά, αλλά ένα χτύπημα του Nightmare αρκούσε για να κρίνει το ματς.

απίστευτο νοκ αουτ από τον Μελέτη!!!

Δημοσιεύτηκε από Fightsports.gr στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Πω πω πω !!! Όσες φορές και να το δεις δεν το χορταίνεις...

Δημοσιεύτηκε από Fightsports.gr στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Εντυπωσιακός και ο Αλέξης Παπαδημητρίου που δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον Vladislav Genov, καθαρίζοντας με συνοπτικές διαδικασίες από τον πρώτο γύρο. Ο Μοϊκανός απέδειξε πως και οι ΜΜΑ είναι στην γκάμα του.

Νοκ αουτ για τον "Μοϊκανό"

Δημοσιεύτηκε από Fightsports.gr στις Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016

Στο main event της βραδιάς ο Robin Van Roosmalen αφού ζορίστηκε από τον εξαιρετικό Αθηνόδωρο Μιχαηλίδη που τον δυσκόλεψε στον πρώτο γύρο, το γύρισε στο striking και στον δεύτερο γύρο τελείωσε το ματς.

Επιβλητικός ο Γιάννης Παλαιολόγος δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Αλέξανδρο Δημαρά καθώς η διαφορά τους στην όρθια μάχη ήταν εμφανής. Νίκη για Pale που συνεχίζει την καλή του πορεία.

Εύκολα και ο Φλωριάν Μάρκου τον Marko Adamovic, επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στην αγωνιστική δράση μπροστά Ελληνικό κοινό και στους ένθερμους οπαδούς του.Νοκ άουτ πέτυχε και ο Χιώτης που επέστρεψε στις νίκες και δείχνει ανεβασμένος.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τα αποτελέσματα

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Έξι σταρς του σινεμά που εμπνεύστηκαν από τον Bruce Lee! (ΦΩΤΟ)

Manny Pacquiao: Χειρότερα από ζώα τα γκέι ζευγάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι όμορφες, κάνουν ΜΜΑ και δεν μασάνε να μπουν σε… κλουβί! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ