MMA

Έρχεται στη NOVA το Spartan's Night

Έρχεται στη NOVA το Spartan's Night

Από τη NOVA θα μεταδοθούν οι αγώνες του Spartan's Night, που πραγματοποιήθηκαν στις 14 Απριλίου.

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοργανώτρια Αρχή του Spartan's Night για τους αγώνες που θα μεταδοθούν από τη NOVA.

Αναλυτικά: "Ενα διαφορετικό και εντυπωσιακό θέαμα απόλαυσαν οι θεατές του κλειστού σταδίου Ζωφριάς στις 14 Απριλίου 2018. Το SPARTANS NIGHT είναι η πρώτη διοργάνωση της σχολής BG Academy (Ελευθερίας και Μανδηλαρά, Άνω Λιόσια) που ήρθε για να δώσει διαφορετική πνοή από τις ήδη υπάρχοντες διοργανώσεις.

Οικοδεσπότες της εντυπωσιακής διοργάνωσης ο ταλαντούχος τηλεπαρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης και η παγκόσμια πρωταθλήτρια k-1 και παρουσιάστρια Μαρία «Iron Barbie» Πανταζή, που έδωσαν άλλη αίγλη σε μια καθαρά kick boxing διοργάνωση που κύλησε με άψογη ροή. Οι θεατές παρακολούθησαν 19pre game όπου τα 17 παιχνίδια ήταν ανηλίκων και μόνο 2 ανδρών.

Στο main event της βραδιάς επιλέχτηκαν ανερχόμενοι & ταλαντούχοι Έλληνες αθλητές με αντίστοιχους αθλητές από τις καλύτερες σχολές του κόσμου και έτσι πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια γεμάτα ένταση, πάθος, αγωνία και ιδρώτα!

Απο την Ολλανδία φιλοξενήθηκε ο ζωντανός θρύλος του Κ-1 Ernesto Hoost με δυο δυνατούς αθλητές όπου κέρδισαν τις μάχες έναντι στους φορμαρισμένους Έλληνες αθλητές.

Απο την Ολλανδία επίσης και ο παγκοσμίου φήμης προπονητής Antre Maanaart με τους αθλητές του, όπου οι Έλληνες αθλητές κατάφεραν να τους επιβληθούν όπως και στους αθλητές του καλύτερου εν ενεργεία αθλητή Artur Kyshenko! Την διοργάνωση Spartan’s night θα έχουμε τη χαρά να δούμε σε αποκλειστική μετάδοση από την NOVA. Μείνετε συντονισμένοι!".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πυγμάχος "κατεβάζει" με γροθιές στην Ρωσία τον έναν μετά τον άλλον (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ