MMA

Επιτυχημένη πρεμιέρα για τα Trials του Iron Challenge

Επιτυχημένη πρεμιέρα για τα Trials του Iron Challenge

Δεκάδες νέα ταλέντα αγωνίστηκαν στους διασυλλογικούς αγώνες – Επίτιμοι καλεσμένοι ο Δήμαρχος Περιστερίου Αν. Παχατουρίδης και ο Ολυμπιονίκης Πυγμαχίας Γ. Στεφανόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων αθλητών πραγματοποιήθηκαν χθες οι πρώτοι διασυλλογικοί αγώνες Trials του Iron Challenge, της μεγαλύτερης διοργάνωσης kick boxing στην Ελλάδα, με την υπογραφή του Μιχάλη Ζαμπίδη, στο Κλειστό Γήπεδο Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος».

Δεκάδες αθλητές από συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στα Trials και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να κερδίσουν και να διεκδικήσουν σημαντικά έπαθλα ενώ πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στο στάδιο και είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τους ολοήμερους διασυλλογικούς αγώνες και να στηρίξει έμπρακτα τους νέους αθλητές kick boxing & boxing.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την άρτια διοργάνωση των Trials, την γρήγορη ροή και το επίπεδο της διοργάνωσης προς εξυπηρέτηση των αθλητών και των προπονητών τους, καθώς και των θεατών.

Ο οικοδεσπότης των Trials, ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης παρακολούθησε όλους τους αγώνες και βρέθηκε κοντά στους συμμετέχοντες αθλητές ενθαρρύνοντας τους να παίζουν με πάθος και σωστή τεχνική για να πετύχουν σημαντικές νίκες.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Περιστερίου, κο Ανδρέα Παχατουρίδη που παρευρέθηκε στη διοργάνωση και μίλησε με τιμητικά λόγια τόσο για το όραμα της διοργάνωσης όσο και για την αθλητική πορεία του Πρωταθλητή μας και όσα έχει επιτύχει στα τόσα χρόνια της αθλητικής του δράσης αποκαλώντας τον «ζωντανό θρύλο» ενώ στάθηκε στο πολύ σημαντικό έργο που έχει αναλάβει να κάνει από εδώ και στο εξής για την ανάδειξη νέων αθλητών.

Με την παρουσία του τίμησε τα Trials ο Ολυμπιονίκης της Πυγμαχίας κος Γιώργος Στεφανόπουλος, το όνομα του οποίου φέρει το γήπεδο, όπου πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση. Ο κ. Στεφανόπουλος παρακολούθησε τους αγώνες και δήλωσε την στήριξη του για το νέο εγχείρημα του Έλληνα Παγκοσμίου Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ένας από τους βασικούς στόχους των Trials είναι η ανάδειξη νέων μαχητών και αυριανών πρωταθλητών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διακριθούν στη χθεσινή διοργάνωση: Κατά τη διάρκεια των αγώνων, ο Μιχάλης Ζαμπίδης παρακολούθησε τους αθλητές που αγωνίστηκαν στο ρινγκ και μαζί με την αξιολόγηση των διαιτητών αναδείχθηκαν 10 αθλητές – MVP των αγώνων, οι οποίοι θα έχουν τη σημαντική ευκαιρία να αγωνιστούν στο επόμενο Iron Challenge.

Ακόμη, οι 3 αθλητικοί σύλλογοι που συγκέντρωσαν βαθμολογικά τις περισσότερες επιτυχίες αθλητών θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή ενός αθλητή τους στο επόμενο Iron Challenge σε αγώνα αντίστοιχο της κατηγορίας του αθλητή καθώς και σημαντικά έπαθλα, όπως δωροεπιταγές για αθλητικό εξοπλισμό Iron Mike Zambidis, συμπληρώματα διατροφής από την QNT καθώς και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από την actiomed γιατροί εν δράσει.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες οι πρώτοι διασυλλογικοί αγώνες για τα Trials του Iron Challenge. Ο Πρωταθλητής...

Δημοσιεύτηκε από Iron Mike Zambidis στις  Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Έστειλανδάσκαλοπολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ