MMA

Επιτέλους! Ανακοίνωσε την επιστροφή του ο GSP

Επιτέλους! Ανακοίνωσε την επιστροφή του ο GSP

Στο χθεσινοβραδινό "MMAhour" (20/6), o Καναδός πρωταθλητής και θρύλος των ΜΜΑ, GSP, αποκάλυψε ότι επιστρέφει στην δράση και πως νιώθει έτοιμος να μπει στο οκτάγωνο από κάθε άποψη:

Ήταν κάτι που το περιμέναμε όλοι σύμφωνα με τη στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα και το UFC και ο GSP, καθώς έδειχναν σε κάθε αναμεταξύ του αναφορά ότι τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν λυθεί στο 100% και οι... σκιές έχουν φύγει όσον αφορά τη μελλοντική συνεργασία τους.

Και κάπως έτσι λοιπόν στο χθεσινοβραδινό "MMAhour" (20/6), o Καναδός πρωταθλητής και θρύλος των ΜΜΑ αποκάλυψε ότι επιστρέφει στην δράση και πως νιώθει έτοιμος να μπει στο οκτάγωνο από κάθε άποψη:

Κερδίστε το EA UFC 2 για PS4 και XBOX ONE!

"Είμαι έτοιμος! Επιστρέφω... Είμαι συναισθηματικός τύπος και ό,τι είναι να πω το λέω. Πριν βγω σε εσάς μου έλεγαν οι μάνατζερ μου να μην το ένα ή το άλλο γιατί βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις"είπε αρχικά ο St. Pierre.

Για να συνεχίσει απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τον Bisping και το ενδεχόμενο να παίξουν: "Τελείωσα σαν πρωταθλητής της καριέρας όπως πρέπει να την τελειώνουν όλοι. Τώρα που αποφάσισα να επιστρέψω θέλω η επιστροφή να είναι αναλόγως μεγάλη. Δεν είμαι μικρός, ούτε θα μικρύνω... Εάν υπάρχει κάτι τελευταίο πολύ μεγάλο για μένα το θέλω να το κυνηγήσω τώρα".

H τελευταία μάχη του GSP έγινε πριν από τρία χρόνια ενάντια στον Hendricks και χαρακτηρίστηκε από μία πολύ δύσκολη νίκη με πλειοψηφική απόφαση των κριτών!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H ΣΕΞΙ Καλέργη... σκιαμαχεί και προκαλεί

Xαμός: Έτσι χαλαρώνει το καυτό ring girl του UFC (ΦΩΤΟ)

Σάκης Ρουβάς: Έχω παίξει ξύλο, κάνω Brazilian Jiu Jitsu (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ