MMA

Επιστροφή στο UFC για τον Τόνυ Χριστοδούλου;

Επιστροφή στο UFC για τον Τόνυ Χριστοδούλου;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Τόνυ Χριστοδούλου θα επανέλθει στο UFC για ένα δεύτερο αγώνα. Διαβάστε αναλυτικά.

Μπορεί το αποτέλεσμα του πρώτου του αγώνα στο UFC πριν λίγες μέρες να ήταν το χειρότερο δυνατό αλλά όμως μαθαίνουμε ο Έλληνας μαχητής έχει εξασφαλίσει ήδη μια δεύτερη ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην κορυφαία ΜΜΑ διοργάνωση στον κόσμο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fightsports.gr ένα από τα πιο υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στην διοργάνωση επικοινώνησε με την πλευρά του Έλληνα μαχητή και αφού μετέφερε την εκτίμηση του UFC για το ότι δέχθηκε ένα πολύ δύσκολο αγώνα με ελάχιστο χρόνο για προετοιμασία, τόνισε ότι υπάρχει πίστη στις δυνατότητες του και ότι σύντομα θα έχει και 2η μάχη στην διοργάνωση.

Φυσικά αυτή τη φορά ο Τόνυ Χριστοδούλου θα έχει την ευκαιρία να προετοιμαστεί και ανάλογα και να αγωνιστεί στην δική του κατηγορία των 66 κιλών. Όμως μαθαίνουμε το πλάνο του λέει ότι αφού τελειώσει η επιβεβλημένη από το UFC για λόγους ασφάλειας, αποχή του από τις προπονήσεις για ένα μήνα, θα αποχωρήσει για τις ΗΠΑ όπου θα ξεκινήσει το training camp του σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες, πιθανότητα την ATT (American Top Team) στη Φλόριντα όπου έχει προπονηθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Πιθανό είναι και το καμπ του Greg Jackson όπου βρίσκεται και ο Jon Jones με τον οποίο μοιράζονται πια το ίδιο management.

Στόχος από ότι φαίνεται είναι η συμμετοχή του σε ένα από τα καλοκαιρινά Ευρωπαϊκά events του UFC είτε σε αυτό της Σκωτίας στις 20 Ιουνίου, είτε σε αυτό της Γερμανίας στις 18 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σωματώδης πυγμάχος κερνάει γροθιές σε παρείσακτους!

Μπήκε στη φυλακή άδικα για 26 χρόνια και βγήκε πρωταθλητής πυγμαχίας!

Christine Hallauer, η σέξι μελαχρινή του ONE FC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ