MMA

Επιστρέφει στο UFC το ζόμπι από την Κορέα!

Επιστρέφει στο UFC το ζόμπι από την Κορέα!

Ένας από τους πιο θεαματικούς μαχητές του ΜΜΑ επιστρέφει στο UFC μετά από 3 χρόνια περίπου. Ο Chan Sung Jung, aka Korean Zombie, έλειψε όλο αυτό τον καιρό γιατί υπηρετούσε την δίχρονη, υποχρεωτική στρατιωτική θητεία της χώρας του και τώρα, ετοιμάζεται να επιστρέψει σε ένα αρκετά διαφορετικό UFC.

O "KZ" είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός για το άγριο και άναρχο στυλ του στην όρθια μάχη όπου με κατεβασμένα τα χέρια, προχωρούσε πάντα μπροστά απορροφώντας χτυπήματα σαν...ζόμπι μέχρι να πετύχει τα δικά του. Το στυλ του ήταν τόσο τρελό που όταν τον υπέγραψε το UFC, o Dana White κυκλοφορούσε παντού με μια μπλούζα του Jung.

Όταν όμως έχασε από τον Roop στο WEC για πρώτη φορά με ΚΟ, άρχισε να προπονείται στις ΗΠΑ, έβαλε τάξη στο όρθιο του παιχνίδι και άρχισε να χρησιμοποιεί εξαιρετικά το πολύ καλό έδαφος του. Αφού κέρδισε τον Leonard Garcia με μια σπάνια υποταγή "Twister" , έβγαλε νοκ άουτ τον πρώην διεκδικητή της ζώνης, Mark Hominick σε 7 δευτερόλεπτα, υπέταξε τον Dustin Poirier σε μια ματσάρα και έφτασε να παίξει με τον Jose Aldo στο UFC 163.

Ενώ ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε πιο δυνατά, ο Κορεάτης άρχισε να ανεβαίνει από τον 3ο γύρο αλλά στον 4ο σε μια προσπάθεια για Overhand, του "βγήκε ο ώμος" και ενώ αυτός προσπάθησε να μείνει ατάραχος και να τον βάλει στην θέση του μόνος του στην διάρκεια του αγώνα, οι εκφράσεις του τον πρόδωσαν, ο Aldo όρμησε κλωτσώντας τον ώμο και έφερε την διακοπή.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απίστευτη ιστορία του Wilder: H άρρωστη κόρη του, το μποξ και το ξύλο σε stalker (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν τερματοφύλακας, έγινε τούμπανο και υπέγραψε με το WWE! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ