MMA

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Pacquiao!

Επιστρέφει στην ενεργό δράση ο Pacquiao!

Ο Manny Pacquiao επιστρέφει στην ενεργό στο δεύτερο μισό του 2016 δια στόματος Bob Arum σε μία αποκλειστικότητα του ESPN.

Ούτε ο ίδιος ο promoter δεν πίστευε ότι ο PacMan σκεφτόταν όντως να τερματίσει την καριέρα του σ' ένα παιχνίδι κόντρα στον Bradley και γι' αυτό και δικαιώθηκε για τις τότε δηλώσεις περί μηδενικής περίπτωσης να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Manny.

Σύμφωνα με τον Arum το γεγονός της επιστροφής είναι πιο δεδομένο από ποτέ και αυτή προγραμματίζεται για τις 29 Οκτωβρίου ή τις 5 Νοεμβρίου. Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες παίζουν διότι ο Pacquiao έχει να τρέξει κάποιες ψηφοφορίες στη βουλή των Φιλιππίνων ενώ επίσης οι μεγάλες αρένες όλες τις άλλες μέρες έχουν ήδη κλείσει event.

Όσον αφορά τον αντίπαλο αυτός θα ήταν ο Broner. Τελικά η απόφαση άλλαξε μια και οι Arum και Haymon δεν κατάφεραν να πείσουν τον Adrien να ρίξει τις απαιτήσεις του στα πλαίσια του λογικού. Ο Arum μάλιστα είπε ότι τα λεφτά που ζήτησε ο "Problem" είναι τόσα πολλά που κανείς άλλος δεν έχει πληρωθεί με τόσα...

Πλέον για πιθανοί αντίπαλοι του θρυλικού σούπερ σταρ της πυγμαχίας παίζουν τα ονόματα των Crawford και Brook. Ο πρώτος πρέπει σε λίγες ημέρες να προσπεράσει το πολύ δύσκολο εμπόδιο του Postol ενώ ο δεύτερος μάλλον δεν θα προλάβει ποτέ να είναι έτοιμος αφού στις 10 Σεπτεμβρίου έχει πάρει μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον "GGG".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Χαμός: Αθλήτρια πρώτης γραμμής στην πάλη, γδύθηκε και προκάλεσε πανικό (ΦΩΤΟ)
Έστειλαν δάσκαλο πολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου! (ΦΩΤΟ)
Το καυτό Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ