MMA

Επίσημη ανακοίνωση Mcgregor: "Δεν αποσύρομαι!"

Επίσημη ανακοίνωση Mcgregor: "Δεν αποσύρομαι!"

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση του στο facebook, o Conor McGregor επιβεβαίωσε ότι η διαφωνία που είχε με το UFC ήταν για το promotion του event και την ανάγκη να συμμετέχει και αυτός και πως δεν αποσύρεται.

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση του στο facebook, o Conor McGregor επιβεβαίωσε ότι η διαφωνία που είχε με το UFC ήταν για το promotion του event και την ανάγκη να συμμετέχει και αυτός, υποστήριξε ότι το promotion που έκανε την προηγούμενη φορά, τουκόστισεσε προετοιμασία για τον Nate Diaz και ουσιαστικάείπε ότι αν δεν χρειαστεί να κάνειαυτέςτις υποχρεώσεις που δεν θέλει, τότεείναι διαθέσιμος να αγωνιστεί τελικά στο UFC 200.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

" Προσπαθώ απλά να κάνω την δουλειά μου και να μπω στη μάχη
Πληρώνομαι για να μάχομαι. Δεν πληρώνομαι ακόμη για να κάνω promotion
Χάθηκα μέσα στο παιχνίδι του promotion και ξέχασα την τέχνη της μάχης
Έρχεται η στιγμή που πρέπει να σταματήσεις να μοιράζεις φυλλάδια και να επιστρέψεις στο μαγαζί
50 παγκόσμιες περιοδείες, 200 συνεντεύξεις τύπου, 1 εκατομμύριο συνεντεύξεις, 2 εκατομμύρια φωτογραφίσεις και στο τέλος έμεινα να βλέπω τον φακό μια κάμερας, κοιτόντας την ήττα κατάματα, σκεπτόμενος μόνο την κακή μου προετοιμασία και τους πολλούς περισπασμούς που με οδήγησαν εδώ.
Τίποτα άλλο δεν περνούσε μέσα από το μυαλό μου.
Είναι ώρα να πάω πίσω και να ζήσω την ζωή που μου έδωσε αυτή τη ζωή
Το να κάθομαι σε ένα αυτοκίνητο, στο δρόμο για κάποιο καταγώγιο στο Connecticut ή κάπου, για να μιλήσω με τον Tim και την Suzie στο "κανείς δεν νοιάζεται" show δεν μου έδωσε αυτή τη ζωή.
Το να μιλάει σε μια κυρία που δεν την νοιάζει καθόλου τι κάνω, αλλά απλά θέλει μερικές ατάκες για να πάρει μια άυξηση στο μισθό, είμαι cool με αυτό, σας δίνω όλους αυξήσεις. Αλλά πρέπει να αφοσιωθώ σε μένα τώρα.
Ετοιμάζομαι για την εκδίκησή μου εδώ.
Πέταξα όλη την ομάδα στην Πορτογαλία και την Ισλανδία για να κάνω αλλαγές στην προετοιμασία μου και να διορθώσω τα λάθη που έκανα με το βάρος και την αντοχή μου.
Με τις σωστές αλλαγές και τη σωστή συγκέντρωση θα τελειώσω ότι άρχισα στην προηγούμενη μάχη.
Δεν θα το κάνω αν πρέπει να επιστρέψω στον δρόμο για να μοιράζω φυλλάδια.
Πάντα θα παίζω το παιχνίδι και καλύτερα από όλους αλλά μόνο αυτή τη φορά, που έρχομαι από ήττα, ζήτησα λίγο περιθώριο για να προπονηθώ και να συγκεντρωθώ. Δεν απέρριψα κάθε επαφή με τα Μέσα. Απλά ήθελα μια μικρή αλλαγή.
Αλλά μου το αρνήθηκαν.
Δόθηκαν 10 εκατομ. δολάρια για να προωθήσουν το event όπως μου είπαν. Οπότε σαν κίνηση καλής θέλησης, πήγα και όχι μόνο τους έσωσα τα 10 εκατομ. αλλά τα τριπλασίασα. Και όλα αυτά με ένα tweet. Κρατήστε αυτά τα 10 εκατομ. για να προωθήσετε άλλους άχρηστους που το χρειάζονται. Τα δικά μου τα show είναι καλά.
Τώρα πρέπει να απομονωθώ.
Αντιμετωπίζω έναν ψηλότερο, μακρύτερο και πιο βαρύ άνθρωπο. Πρέπει να προετοιμαστώ σωστά αυτή τη φορά. Δεν μπορώ να χορέψω για εσάς αυτή τη φορά. Ήρθε η ώρα για τις άλλες μαϊμούδες να χορέψουν. Μας χόρεψα μέχρι εδώ.
Το μικρό κεφάλι του Nate δείχνει καλό στην σκηνή αυτές τις μέρες. Βάλτε τον μπροστά στην κάμερα. Δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα την προηγούμενη φορά. Είχα ήδη κάνει συνεντεύξεις τύπου, συνεντεύξεις και διαφημίσεις πριν βγει ο RDA εκτος.
Ίσως πάω στο Cabo αυτή τη φορά και σας δείξω μερικά χτυπήματα πριν τον αγώνα χωρίς υποχρέωση. Κάνω ότι είναι καλό για εμένα τώρα. Ήρθε η ώρα να είμαι εγωιστής με την προπόνησή μου πάλι. Είναι ο μόνος τρόπος.
Νοιώθω ότι τα 400 εκατομ. που δημιούργησα για την εταιρεία στα τελευταία μου 3 παιχνίδια, μέσα σε 8 μηνες, είναι αρκετά για να μου δώσουν αυτό το μικρο περιθώριο.
Είμαι ακόμη έτοιμος για να παίξω στο UFC 200.
Προσέφερα να πάω στην Νέα Υόρκη για την μεγάλη συνέντευξη τύπου που προγραμμάτισαν και να επιστρέψω στην προπόνηση. Χωρίς παρεμβολές.
Αν αυτό δεν είναι αρκετό ή αν νοιώθουν ότι δεν αξίζω να μείνω εκτός των προωθητικών ενεργειών αυτή τη μια φορά, τότε δεν ξέρω τι να πω.
Για το αρχείο, για την USADA και το UFC και το συμβόλαιο μου,
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ
".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Kleio Valentien θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey

Σταρ του UFC και πρώην αντίπαλος του McGregor τράβηξε όπλο σε strip club!

H πορνοστάρ Mercedes Ashley τιμάει το Brazilian Jiu Jitsu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ