MMA

Επιμένει η Nunes για Cyborg: "Αυτό τον αγώνα θέλουν να τον δουν όλοι"

Επιμένει η Nunes για Cyborg: "Αυτό τον αγώνα θέλουν να τον δουν όλοι"

Είναι πρώτη φορά στην ιστορία του UFC που μία μαχήτρια επιμένει τόσο πολύ να παίξει με την Cris Cyborg. Όμως, η Amanda Nunes είναι μία διαφορετική ιστορία.

Είναι πρώτη φορά στην ιστορία του UFC που μία μαχήτρια επιμένει τόσο πολύ να παίξει με την Cris Cyborg. Το σύνηθες σενάριο είναι είτε να την αποφεύγουν είτε όταν ορίζει αντίπαλο ο Dana White να ακολουθεί "παγωμάρα".

Όμως, η Amanda Nunes είναι μία διαφορετική ιστορία. Επιμένει να ανέβει στην featherweight και να παίξει με την αήττητη Cyborg την ώρα που η τελευταία σφυρίζει αδιάφορα, λέγοντας πως θέλει να αντιμετωπίσει μία αντίπαλο που ανήκει στην κατηγορία.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε πως υπάρχει παίκτρια στον κόσμο που μπορεί να φοβίσει την Cyborg, όμως τουλάχιστον βρέθηκε μία αθλήτρια που την κοιτάζει στα μάτια, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις της.

"Δεν έχω τίποτα προσωπικό με την Cyborg αλλά πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι θέλουν να το δουν όλοι και να αφήσουμε το στίγμα μας στο σπορ",λέει η Nunes με τις ευλογίες του Dana White. Πλέον περιμένουμε και την αποδοχή της Cyborg για να δούμε ένα dream fight στην κατηγορία γυναικών.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πυγμάχοςκατεβάζει»μεγροθιέςστηνΡωσίατονένανμετάτονάλλον(ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ