MMA

Έπεσαν κορμιά στην "αρένα του Θεού", με ξύλο και θέαμα

Έπεσαν κορμιά στην "αρένα του Θεού", με ξύλο και θέαμα

Συνεπές στο θέαμα και στο πάθος που δίνουν οι μαχητές του, ήταν ξανά το Gods of War που έχει φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ αθλητών που τα δίνουν όλα για το απαιτητικό μαχητικό κοινό της χώρας.

Ο Στέλιος Πολίτης πριν την διεξαγωγή της διοργάνωσης υποσχέθηκε σπουδαίους αγώνες στο εξωτερικό για τους πρωτοκλασάτους αθλητές που αγωνίζονται για το promotion και μεγάλες ανακοινώσεις που έρχονται εντός της εβδομάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Μπούκης παρέμεινε αήττητος εντός συνόρων νικώντας τον Florenzo Pesare στο main event της βραδιάς.

Ο Μπούκης δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση είναι ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές της κατηγορίας του και με την συνεχή αγωνιστική δράση που είχε φέτος, έχει ανέβει level.

Tις νίκες συνέχισε και ο Θάνος Θρουβάλας που φαίνεται πως το Gods of War του... πάει, αφού έχει μόνο νίκες και κάνει μία σπουδαία χρονιά. Η νίκη αυτή ήρθε με ομόφωνη απόφαση επί του Χρήστου Καζαντζή.

Κερπάτσι και Μυρτίνης δεν πρόλαβαν να δείξουν πολλά αφού το παιχνίδι τελείωσε σύντομα με τον τραυματισμό του δεύτερου, ωστόσο κρατάμε τα θετικά αποτελέσματα του Κερπάτσι που είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα που ποντάρει το promotion μελλοντικά.

Νοκ άουτ πέτυχε ο Nika Shekhniashvili επί του Γιάννης Παπακώστας ενώ πέντε γύρους σκληρής μάχης προσέφεραν στον κόσμο Καμπέρη και Χαμηλοθώρη με την πρώτη να κάνει το 2-0 επί της αντιπάλου της και να φοράει την ζώνη της ISKA, μετά από ομόφωνη απόφαση.

Πιο ώριμος από ποτέ εμφανίστηκε στο παιχνίδι του ο Χρήστος Κίτσος που έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του και πήρε την νίκη επί του Στάθη Μίκου.

Ένταση και σκληρό παιχνίδι μεταξύ Σεργάκη και Ματζαβίτζε με τον αθλητή των Spartans να μπαίνει φουριόζος αλλά ο Σεργάκης να ισορροπεί το παιχνίδι και στην συνέχεια να φτάνει σε μία σπουδαία νίκη με νοκ άουτ στον δεύτερο γύρο.

Ματς της βραδιάς μεταξύ Νικολαϊδη και Σκαρπόθεου. Ο πρώτος με όπλο την εμπειρία του και τα πολύ δυνατά λακτίσματα σταμάτησε το δυνατό παιχνίδι του Σκαρπόθεου που ήταν επιθετικός και μαζί προσέφεραν ματσάρα στο κοινό. Η νίκη πήγε στον Νικολαϊδη με ομόφωνη απόφαση.

Αμπρουτζίνι και Νικολόπουλος έδωσαν ένα κλασικό πυγμαχικό ντέρμπι, κατέθεσαν ψυχή και η νίκη πήγε στον αθλητή του Golden Corner.

Tέλος στις γυναίκες το δεύτερο ματς είχε θέαμα και δυνατά χτυπήματα με πρωταγωνίστρια την Αθηνά Ευμορφιάδη που με το επιβλητικό της στυλ χάλασε το παιχνίδι της Ελεονόρας Φιλίππου που είχε thai καταβολές, άντεξε τα χτυπήματα της αντιπάλου, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να της δώσει την νίκη.

Το ΔΑΪΣ ήταν ξανά γεμάτο, δείγμα της εκτίμησης που δείχνει ο κόσμος στην σπουδαία δουλειά που κάνει ο Στέλιος Πολίτης, προσφέροντας αναγνωρισμένες και διεθνείς ζώνες, όπως και ευκαιρίες στο εξωτερικό για τους Έλληνες μαχητές που όπως λέει "δεν πάνε απλά να παίξουν, αλλά να κερδίσουν".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Sandra Prikker: Από kickboxer σε σέξι fitness model "ρίχνει" το instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ