MMA

Ένταλμα σύλληψης για κακούργημα για τον Jon Jones!

Ένταλμα σύλληψης για κακούργημα για τον Jon Jones!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίσσονται τα πράγματα για τον Light Heavyweight πρωταθλητή του UFC Jon Jones. Διαβάστε για τα τελευταία... καμώματά του!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίσσονται τα πράγματα για τον Light Heavyweight πρωταθλητή του UFC Jon Jones. Η αστυνομία του Νέου Μεξικό όπου έγινε το περιστατικό, μόλις ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει τελικά ένταλμα σύλληψης για παράβαση κακουργηματικού χαρακτήρα για τον Jones που δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής όλη μέρα μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο φέρεται να είναι ο υπεύθυνος.

Το γεγονός ότι το θύμα ήταν μια έγκυος γυναίκα η οποία έπαθε κάταγμα στο χέρι και ο Jones φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο χωρίς να τσεκάρει την κατάστασή της ανέβασε το επίπεδο της πράξης του σε κακούργημα και τα πράγματα έγιναν πάρα πολύ σοβαρά.

Σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά ο Jon Jones παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και τράκαρε το αμάξι του θύματος από την πλευρά του οδηγού. Στη συνέχεια άρπαξε μια χούφτα χρήματα από το αυτοκίνητο και έτρεξε προς άγνωστη κατεύθυνση. Τον Jon Jones αναγνώρισε τρίτος μάρτυρας ενώ μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και προσωπικά του έγγραφα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Top 5:Καυτά Ring Girls στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δαυίδ ακόμη κερδίζει τον Γολιάθ! (Η γυναικεία BJJ έκδοση)

Από κοντό κι από πυγμάχο μαθαίνεις την αλήθεια (BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ