MMA

Ένας χαιρετισμός στον μεγάλο "Ιvan Drago"

Ένας χαιρετισμός στον μεγάλο "Ιvan Drago"

Δείτε ένα αφιέρωμα στο πραγματικό κτήνος της σειράς των ταινιών Rocky, τον Σοβιετικό "κακό" Ιβάν Ντράγκο.

Πρέπει να ομολογήσω ότι όταν ήμουν μικρός και έβλεπα τις ταινίες του ROCKY είχα πέσει και εγώ θύμα της Αμερικάνικης προπαγάνδας υποστηρίζοντας τον πρωταγωνιστή ενάντια στους "κακούς" (και όλως τυχαίως μαύρους) πυγμάχους αλλά η αλήθεια είναι ότι το πραγματικό κτήνος της σειράς είναι ο ένας και μοναδικός Ivan Drago!

Πρώτα από όλα, ήταν καλύτερος από όλους γιατί όχι Apollo Creed, το χρωματιστό σορτσάκι και οι χορεύτριες δίπλα στο ρίνγκ δεν κάνουν τον πυγμάχο. Ούτε τα χρυσαφικά της μάνας σου Clubber Lang.

Eπίσης, ήταν Fedor πριν τον Fedor, δολοφονικός, κρύος και σοβαρός όταν ο τελευταίος αυτοκράτορας ήταν ακόμη μπέμπης.

Τρίτον, είχε την πιο όμορφη γυναίκα με διαφορά και ας ήταν μαζί της πιο ψυχρός και από την καλύβα που βάλανε τον Ρόκυ όταν πήγε στη Ρωσία. Γιατί οι σωστοί άντρες δεν τρέχουμε πίσω από μια γυναίκα Ρόκυ και αν το κάνουν σίγουρα δεν μοιάζει αυτή με την Talia Shire!

Τέταρτον, ξηγιώταν ειλικρινά χτυπώντας αβασάνιστα τις ντόπες μπροστά στις κάμερες σε αντίθεση με τον Ρόκυ που νόμιζε ότι μας έπεισε ότι η μόνη προετοιμασία που έκανε ήταν το τρέξιμο στα χιόνια σέρνοντας κορμούς. Ξέρουμε τι έκανες στις σκοτεινές γωνίες της παγωμένης σου καλύβας Ρόκυ για να γίνεις έτσι:

Πέμπτο και τελευταίο, τις σπάνιες φορές που άνοιγε το στόμα του έλεγε δολοφονικές ατάκες του στυλ: " "I cannot be defeated" "I defeat all man" ή "If he dies, he dies". Δεν μιλούσε σαν επιζών εγκεφαλικού με στραβό στόμα... Ρόκυ, ούτε σαν κακή κόπια του Ali... Clubber Lang.

Για όλους λοιπόν εμάς που γουστάρουμε DRAGO:

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Aπίστευτη selfie κατά την διάρκεια ξύλου

Mike McCallum: Έτσι συνθλίβεις πλευρά…

Θρυλικοί τσαμπουκάδες στα ελληνικά γήπεδα μπάσκετ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ