MMA

Ένας στους έξι Αμερικανούς θα παρακολουθήσουν το McGregor vs Mayweather

Ένας στους έξι Αμερικανούς θα παρακολουθήσουν το McGregor vs Mayweather

Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς το ματς, McGregor vs Mayweather, θα "σπάσει" ταμεία, αφού πρόκειται να το παρακολουθήσουν στις ΗΠΑ 50 εκατομμύρια άνθρωποι, δηλαδή ένας στους 6 Αμερικανούς!

Μάλιστα το pay per view του ματς που θα καλυφθεί live από το Sport24.gr απειλεί το προηγούμενο ρεκόρ που κατέχει το Mayweather vs Pacquiao και λογικά θα το ξεπεράσει. Ο άνθρωπος που τρέχει το pay per view για την HBO, είναι ο Mark Taffet που δήλωσε σχετικά:

"Είναι μία καλή ευκαιρία για τους ανθρώπους να βρεθούν όλοι μαζί και να περάσουν ωραία βλέποντας αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Αν φτάσουμε τα έξι εκατομμύρια τηλεαθεατές, θα σημαίνει πως ένας στους έξι Αμερικανούς θα βλέπει το παιχνίδι".

Το ματς θα είναι διαθέσιμο σε 200 διαφορετικές χώρες online και θα προβληθεί ένα δισεκατομμύριο σπίτια σε όλο τον κόσμο! "Αν βρίσκεσαι στο Μανχάταν ή στην έρημο και έχεις Wi-Fi μπορείς να δεις το παιχνίδι", τόνισε πρόσφατα ο Dana White.

Η αναμέτρηση προσφέρεται στο Stoiximan.gr για Live Betting, με πολλές αγορές και ειδικά στοιχήματα, ενώ για όλα τα μέλη του Stoiximan θα υπάρχει μία έκπληξη (Ειδική Αποστολή για το παιχνίδι/Stoiximan Mission), την οποία μπορούν να δουν όλοι με τη σύνδεσή τους στον Stoiximan λογαριασμό τους (θα εμφανιστεί το ειδικό παράθυρο, μόλις συνδεθούν).

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

ΌτανηκαυτήπορνοστάρKleioValentienζήτησεραντεβούαπό την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Photo credits: AP Photo/John Locher

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ