MMA

Ένας έξαλλος και συγχυσμένος Conor McGregor

Ένας έξαλλος και συγχυσμένος Conor McGregor

O Conor McGregor βρίσκεται στην ίδια θέση που με τόση τέχνη έβαζε μέχρι τώρα ο ίδιος τους αντιπάλους του. Δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από τους Diaz bros σε αυτή τη δουλειά και στην χτεσινή συνέντευξη Τύπου και την μάχη των «ιπτάμενων μπουκαλιών» κατάφεραν να συγχύσουν τον Ιρλανδό όσο περίπου είχε συγχύσει αυτός τον Jose Aldo.

Ο Nate Diaz είναι μέσα στο κεφάλι του Conor και μένει να δούμε αν αυτό θα ατσαλώσει τον featherweight πρωταθλητή ή θα του χαλάσει το παιχνίδι. Πάντως αμέσως μετά την συνέντευξη Τύπου σε αποκλειστικά πλάνα του UFC στο τελευταίο Embedded ο Conor φαίνεται ότι έχει βγει από τα ρούχα του και ότι έχει τρελαθεί με τον αντίπαλο του, κάτι που συνεχίστηκε και αργότερα στα Open Workouts όπου πήρε το μικρόφωνο και ξέσπασε κατά της ομάδας του Diaz ενώ βάδιζε δεξιά αριστερά στην σκηνή σε μια κατάσταση που δεν τον έχουμε ξαναδεί, ούτε καν στην πρώτη μάχη.

Βέβαια όπως είπαμε μένει να δούμε αν αυτή η ψυχολογία θα του κάνει κακό ή καλό αφού οι άνθρωποι αντιδρούν διαφορετικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Το σίγουρο είναι ότι οι Diaz bros είναι χαλαροί όσο ποτέ αφού την ίδια ώρα με τον αφρισμένο Conor, αυτοί άραζαν και βγάζαν σέλφις με οπαδούς! Ο καιρός γαρ εγγύς λοιπόν, αφού έμεινε μια μόλις μέρα για την μεγάλη ρεβάνς αυτού του Σαββάτου στο UFC 202!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Claudia Gadelha είναι η πιο σέξι Βραζιλιάνα στις ΜΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Leonard John "Lenny" McLean:Ο βασιλιάς των μπράβων στο Λονδίνο και σκληρός μποξέρ με...γυμνά

Brye Anne Russillo:Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ