MMA

Ένας 12χρονος αντιμετώπισε το Bullying με όπλο τις πολεμικές τέχνες

Ένας 12χρονος αντιμετώπισε το Bullying με όπλο τις πολεμικές τέχνες

Ο 12χρονος Martin Hendricks έφτασε στην ακαδημία των Gracies στην Καλιφόρνια με μηδενική αυτοπεποίθηση. Οι προπονητές εκεί την είχαν ξαναδεί την ιστορία και οι γονείς του την επιβεβαίωσαν. Ο νεαρός ήταν θύμα bullying στο σχολείο του.

Ο 12χρονος Martin Hendricks έφτασε στην ακαδημία των Gracies στην Καλιφόρνια με μηδενική αυτοπεποίθηση. Οι προπονητές εκεί την είχαν ξαναδεί την ιστορία και οι γονείς του την επιβεβαίωσαν. Ο νεαρός ήταν θύμα bullying στο σχολείο του για πολλά χρονιά και δεν είχε αντιδράσει ποτέ. Οι βαθμοί του είχαν πέσει πάρα πολύ και δεν υπεράσπιζε ποτέ τον εαυτό του.

Οι γονείς του είδαν ένα βίντεο στο youtube από το πρόγραμμα bullyproof και αποφάσισαν να τους επισκεφτούν.
Επιπλέον των καθημερινών τρίωρων μαθημάτων BJJ, ο Martin έπαιρνε και ιδιαίτερα μαθήματα από τον Rener Gracie κάθε απόγευμα για μια βδομάδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η ψυχολογική υποστήριξη ή "προπόνηση".

Ο Rener βοήθησε τον Martin να καταλάβει ότι ο φόβος του ότι ο νταής θα του κάνει κακό ήταν φυσιολογικός, όπως φυσιολογικός ήταν και ο φόβος της υπεράσπισης του εαυτού του όταν δεν είχε καμία ιδιαίτερη ικανότητα στη μάχη.
Ο προπονητής του τον ρώτησε, " αν εξαλείψουμε τον φόβο του τραυματισμού μέσω της τεχνικής και της προετοιμασίας, θα θεωρούσες λογικό να αντισταθείς στον νταή;". Αυτός απάντησε "Ναι".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας για την άρρωστη κόρη του!

Όταν ο 2pac τραγούδησε για τον Mike Tyson!

Dewey Bozella: Ο πρωταθλητής πυγμάχος των αθώων φυλακισμένων!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ