MMA

Ένα τρελό τρελό Zmak... Σαββατόβραδο!

Ένα τρελό τρελό Zmak... Σαββατόβραδο!

Μπουνιές, κλωτσιές, κλουβιά, ρινγκ με τέσσερα σχοινιά ζώνες και κύπελλα έχουμε και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε για πάρα μα πάρα πολύ καιρό ακόμα.

Ελαφρώς... χορτασμένος απ' όλα αυτά αποφάσισα να περάσω διαφορετικά το καθιερωμένο μαχητικό σαββατόβραδο. Μίλησα με τον Πολυχρονίδη, τράβηξα για Νίκαια μεριά και μ'αυτά και μ'εκείνα αποφάσισα να δω ΖΜΑΚ.

Λόγω ηλικίας δεν πρόλαβα τους "Ήρωες" του ΑΝΤ1, ούτε φυσικά τους Έλληνες επαγγελματίες παλαιστές που γέμιζαν γήπεδα. Για καλή μου τύχη όμως κάποια στιγμή το... συχωρεμένο το "Magic" έβαλε στο πρόγραμμά του "Smackdown" και "RAW".

Όσο το έδειχνε η ελληνική τηλεόραση και όντας παιδάκι του γυμνασίου είχα πάθει μεγάλη πλάκα με τον Eddie Guerrero, τον Chris Benoit, τον νεαρό τότε Orton και φυσικά τον John Cena. Σχεδόν αμόκ και δυνατό φλερτ με την αποβολή στο σχολείο αφού το "FU" στον συμμαθητή Χάρη, δεν είχε πάει καλά στην... πρόβα.

Αφού λοιπόν το "Magic" έκοψε το WWE και στη συνέχεια σταμάτησα κι εγώ να βλέπω, αποφάσισα να το ζήσω live πηγαίνοντας να δω ZMAK. Μάγκες, έπαθα πλάκα...

Τηρουμένων των αναλογιών η δημιουργία του Πέτρου Πολυχρονίδη είναι άκρως επιτυχημένη. Όσες θέσεις υπήρχαν διαθέσιμες, δεν ήταν διαθέσιμες και το βασικότερο όλων το σενάριο με πρωταγωνιστές τα παιδιά του ZMAK είναι καλά δουλεμένο και έχει σασπένς.

Όσον αφορά τον κόσμο οι πιστοί έκαναν μία πραγματικά καυτή ατμόσφαιρα, οδηγώντας ακόμη και τους πιο... κύριους να βαράνε παλαμάκια ή να σηκώνουν ψηλά τα χέρια με ενθουσιασμό στις εντυπωσιακές λαβές.

Από τεχνικής άποψης δεν γνωρίζω πολλά, αλλά δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι ο "Chris Ka$$" αυτό που κάνει το κάνει τέλεια και πως η πρωταθλήτρια ομάδα του show οι "Gemini" ο Mic και ο Nic με άφησαν με το στόμα ανοιχτό κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της μάχης τους.

Φοβερός τύπος και ο "Κουρέας" ή "Παππούς" που άνοιξε το σόου. Σε γενικές γραμμές όλοι οι συμμετέχοντες ήταν ωραίοι και φαντασμαγορικοί.

Να μην ξεχνάμε και τη Μαρία Πανταζή. Η Ελληνίδα kickboxer με τις πολλές επιτυχίες στο χώρο του kickboxing ήταν μεγάλη υπόθεση που αγωνίστηκε χθες, ανοίγοντας πιθανώς το δρόμο και για άλλους μαχητές...

Αποτελέσματα ZMAK My Beach

- O Κουρέας κέρδισε τον Απόλλωνα
- Ο Αλφρέδος Β' κέρδισε τον Game Boy
- Ο Σήφης Στιβακτάκης κέρδισε τον Eli Cenaj
- O Σπύρος Λούης κέρδισε τον Βλαδίμηρο
- Ο αγώνας 3B & Γεδεών vs Κουνούπης & Νεκροθάφτης έληξε με double DQ
- Ο Χασάπης κέρδισε τον Τόλη Σουβλάκο (παρέμεινε ZMAK Champion)
- Ο Μανωλιός Γαλυφιανάκης κέρδισε τις Μαρία Πανταζή & Eva
- Οι Gemini κέρδισαν τη SWAT Family (παρέμειναν ZMAK Tag Team Champions)

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πατέρας βάζει πυγμάχο να δείρει τον γιο του για να του βάλει μυαλό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το καυτό Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόρη του Βαν Νταμ θα σε δείρει και θα σου αρέσει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ