MMA

Ελισάβετ Τελτσίδου: "Δεν σκέφτομαι τις ΜΜΑ αλλά στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις!"

Ελισάβετ Τελτσίδου: "Δεν σκέφτομαι τις ΜΜΑ αλλά στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις!"

Άλλη μία τεράστια επιτυχία για μαχητικά αθλήματα, ήλθε από το Τζούντο, αφού η Ελισάβετ Τελτσίδου πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας. Τι λέει για το ενδεχόμενο να παίξει στις ΜΜΑ.

Άλλη μία τεράστια επιτυχία για μαχητικά αθλήματα, ήλθε από το Τζούντο, αφού η Ελισάβετ Τελτσίδου πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πράγας. Η νεαρή αθλήτρια μετά την επιτυχία της μίλησε αποκλειστικά στο Fightsports.gr για το μετάλλιο, τους στόχους της αλλά και το ενδεχόμενο να παίξει στις ΜΜΑ!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Περίμενες να φτάσεις στο χρυσό μετάλλιο και ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;

"Περίμενα να τα καταφέρω διότι ήμουν κατάλληλα προετοιμασμένη. Επόμενος στόχος μου είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών στο Καζακστάν".

Παρά το ότι ο αθλητισμός περνάει κρίση στα μαχητικά αθλήματα βλέπουμε συνεχώς μετάλλια. Πιστεύεις ότι το Τζούντο θα μας φέρει και άλλα μετάλλια;

"Είναι αλήθεια ότι περνάει κρίση ο αθλητισμός, όμως πιστεύω ότι θα έρθουν κι άλλα μετάλλια, και στο Τζούντο, διότι η ομοσπονδία και ο Νίκος Ηλιάδης κάνουν το καλύτερο και μας βοηθούν, παρά τις δυσκολίες".

Ποιους αθλητές θεωρείς πρότυπο στο στυλ σου στην Ελλάδα;

"Το πρότυπο για μένα είναι φυσικά ο συναθλητής μου Ηλίας Ηλιάδης".

Θα ήσουν ανοιχτή να παίξεις σε κάποιο επαγγελματικό event τύπου ΜΜΑ; Θα έμπαινες σε κλουβί; Έχουμε το παράδειγμα της Rousey που είναι Τζουντόκα και έχει σαρώσει τα πάντα;

"Προς το παρόν όχι δεν έχω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Το μόνο που σκέφτομαι αυτή την στιγμή είναι το Τζούντο. Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις"!

Για το τέλος η κορυφαία Τζουντόκα ευχαρίστησε τους προπονητές και την οικογένειας της για την στήριξη που της παρέχουν...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή!(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Mayweather πήγε να την πέσει σε γυναίκα μαχητή του UFC και αυτός τον έβαλε στην θέση του

Φοβερό: Όταν ο bodyguard του Κένεντι τα έβαλε με μάστερ του Aikido (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ