MMA

"Ελάτε σπίτι μου να πάρετε τη ζώνη, μόνο με σωματική βία"

"Ελάτε σπίτι μου να πάρετε τη ζώνη, μόνο με σωματική βία"

Πώς και πώς περίμεναν οι φαν την απάντηση του Conor McGregor προς το UFC και τον Dana White για καθαίρεσή του από τη "χρυσή" κορυφή της featherweight κατηγορίας.

Πώς και πώς περίμεναν οι φαν την απάντηση του Conor McGregor προς το UFC και τον Dana White για καθαίρεσή του από τη "χρυσή" κορυφή της featherweight κατηγορίας. Ο οργανισμός όχι μόνο του πήρε τη ζώνη, αλλά τον αφαίρεσε σαν όνομα και από τη σχετική λίστα. O πρόεδρος προχθές είχε δώσεις τις σχετικές εξηγήσεις .

Ο Ιρλανδός πρωταθλητής της lightweight πια έστειλε το μήνυμά του σε οπαδούς και promotion μέσω συνέντευξης από την πρωτεύουσα της Βορείου Ιρλανδίας το Μπέλφαστ.

"Προσπαθούν να με καθαιρέσουν. Προσπαθούν γιατί αυτή η ζώνη βρίσκεται στο σπίτι μου. Παραμένω πρωταθλητής δύο κατηγοριών και κάποιος πρέπει να έρθει και να την πάρει από μένα αυτή τη ζώνη. Διαβάζω δημοσιεύματα και διάφορα στο ίντερνετ, αλλά δεν βλέπω η ζώνη να μην βρίσκεται ακόμη στην κατοχή μου. Η ζώνη βρίσκεται εκεί που την άφησα στο σπίτι μου".

Και συνέχισε αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ο Eddie και ο Jose είναι ακόμη λιπόθυμοι. Λένε ότι πήραν τη ζώνη από μένα για να τη δώσουν στον ένα και στον άλλο. Ας παίξουν με ψεύτικες ζώνες... Εγώ ένα έχω να πω και με αγάπη προς το UFC, δεν μπορείτε να κοροϊδέψετε κανέναν με αυτά τα κόλπα".

Σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να δράσει κάποιος για να πάρει τις ζώνες του Conor, ο Ιρλανδός εξήγησε: "Εύχομαι καλή τύχη στις προσπάθειές τους. Εγώ συνεχίζω να έχω τις ζώνες σπίτι μου και να τις πάρει κάποιος πρέπει να γίνει με σωματική βία. Οι μαχητές του πληκτρολογίου προσπαθούν να μου πάρουν τους τίτλους, αλλά θα χρειαστούν άλλες μέθοδοι... Εάν θέλετε ελάτε να τις πάρετε!".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστική τελετή μύησης της πιο σκληρής συμμορίας MS 13 σε νέο «μέλος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπαίδευση Ρώσου ειδικοδυναμίτη με ξυλοδαρμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντέχεις να δεις την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ