MMA

Εκτός UFC ο Τόνυ Χριστοδούλου

Εκτός UFC ο Τόνυ Χριστοδούλου

Ο Τόνυ Χριστοδούλου κόπηκε και επίσημα από το UFC μετά την 2η ήττα του από τον Scott Holtzman και κυρίως μια εμφάνιση πολύ κατώτερη των προσδοκιών.

Το fightsports.gr σας μεταφέρει πρώτο την είδηση ότι ο Έλληνας μαχητής κόπηκε και επίσημα από το UFC μετά την 2η ήττα του από τον Scott Holtzman και κυρίως μια εμφάνιση πολύ κατώτερη των προσδοκιών.

Όπως μάθαμε ο Χριστοδούλου ήλπιζε να του δοθεί μια ακόμη ευκαιρία να αγωνιστεί στα κανονικά του κιλά, τα 66, αφού και οι δύο άλλες μάχες του ήταν μια κατηγορία πάνω στα 70 κιλά, όμως ο matchmaker του UFC Joe Silva του ζήτησε να κάνει 2 καλές νίκες εκτός UFC και μετά να επιστρέψει.

Σύντομα θα καθίσουμε να κάνουμε μα αναλυτική συνέντευξη με τον Χριστοδούλου όπου θα μιλήσει για πρώτη φορά αναλυτικά για το παρασκήνιο των δύο αγώνων του στο UFC, τι πήγε στραβά ειδικά στον 2ο και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του.

Για την ώρα διαβάστε μια αποκλειστική δήλωση του:

" Έχω κάνει μάχες σε όλο τον κόσμο, σε 3 διαφορετικές ηπείρους, σε 4 χώρες, σε 8 πολιτείες και σε περισσότερες από 12 πόλεις στις 22 μάχες τις καριέρας μου. Είχα το προνόμιο να αγωνιστώ για το King of the Cage, το XFC, το Kunlun fights και άλλες μεγάλες διοργανώσεις απέναντι σε σκληρούς αντιπάλους για να μπω στο UFC. Πήρα τον μακρύ και δύσκολο δρόμο μέχρι το UFC, αντιμετωπίζοντας βετεράνους και του UFC, και του M-1, αήττητους μαχητές κ.ο.κ. αλά δεν θα άλλαζα τίποτα.

Εύχομαι να είχα ένα καλύτερο τέλος σε αυτή την ιστορία αλλά στην μεγάλη μου στιγμή λύγισα. Βέβαια κανένας δεν πίστεψε ποτέ ότι θα έφτανα τόσο μακριά.

Θέλω να ευχαριστήσω το UFC για την ευκαιρία, την οικογένειά μου για την στήριξη τους, τους φίλους μου που ήταν εκεί για εμένα, τους συναθλητές μου που προπονηθήκαμε μαζί και τους προπονητές μου που με προετοίμασαν, τον Lazar Stojadinovic που άντεξε στην φτώχεια και την ζωή μάχη με μάχη δίπλα μου αλλά και τον Dino Spencer που πίστεψε σε ένα υπέρβαρο παιδί 19χρονών από την Αθήνα που ζήτησε μια δουλειά σαν επιστάτης στο γυμναστήριο για να μπορέσει να γυμνάζεται εκεί.

Τέλος, τους Έλληνες οπαδούς που με υποστήριξαν σε κάθε στιγμή. Σας αγαπώ όλους, δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον αλλά υπόσχομαι να συνεχίσω να διαψεύδω τους αμφισβητίες."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ramzan Kadyrov ο… playboy πυγμάχος πρόεδρος της Τσετσενίας (ΒΙΝΤΕΟ)

To νέο παιχνίδι αξίας 4,8 εκατ. $ του Floyd Mayweather

Απίστευτο: Ταεκβοντίστας στην Ρωσία μοιράζει ξύλο σε περαστικούς (BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ