MMA

Έξι σφαίρες δεν είναι αρκετές για να τον αφήσουν μακριά από τις ΜΜΑ

Έξι σφαίρες δεν είναι αρκετές για να τον αφήσουν μακριά από τις ΜΜΑ

Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία με πρωταγωνιστή τον Shahbulat Shamhalaev, ο οποίος δέχθηκε έξι σφαίρες σε ανταλλαγή πυροβολισμών, αλλά η αγάπη του για το MMA τον βοήθησε να επιστρέψει... δριμύτερος.

Η τραγική ιστορία του Shahbulat Shamhalaev ξεκινάει τον περασμένο Ιούνιο όταν συμμετείχε σε ανταλλαγή πυροβολισμών μέσα σ' ένα εστιατόριο στο Νταγκεστάν. Ο νικητής του τουρνουά του "Bellator" έφαγε έξι σφαίρες, μέχρι και στο κεφάλι φτάνοντας μισό βήμα πριν το θάνατο.

Οι φήμες για το περιστατικό δίνουν και παίρνουν όμως ακόμη η αστυνομία δεν έχει καταλήξει κατόπιν συνεχόμενων ερευνών. Πολλοί λένε πως ο Shahbulat Shamhalaev συνεργαζόταν με τις αστυνομικές Αρχές και γι' αυτό μία ομάδα γκάγκστερ προσπάθησε να τον εκτελέσει.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω ο MMAer μπαίνει στο μαγαζί του τρόμου κι αυτός βαριά οπλισμένος. Άλλες πάλι ιστορίες λένε ότι ο πρώην μαχητής του "Bellator" ήταν μπλεγμένος στα βαθιά κυκλώματα των συμμοριών του Νταγκεστάν και τις πρωτεύουσας Μαχατσκαλά.

Φτάνοντας στο σήμερα ο αδερφός του Shahbulat Shamhalaev μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του αποκάλυψε ότι ο μαχητής έχει ξεπεράσει τα προβλήματά του και θέλει να επιστρέψει στο κλουβί: "Περιμένει τους γιατρούς για να του δώσουν την έγκρισή τους. Εφόσον το πάρει τότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση".

Δείτε το VIDEO:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ο Mike Tyson έπαιζε μποξ μαστουρωμένος με κόκα και χασίς! (ΒΙΝΤΕΟ)
Tρέλανε μας... Jessica: Η καυτή μελαχρινή του UFC που δηλώνει πως ψάχνει άντρα! (ΦΩΤΟ)
H σέξι Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ