MMA

Εκπληκτικό Νοκ Άουτ στο Bellator!

Εκπληκτικό Νοκ Άουτ στο Bellator!

Με τον Lightweight πρωταθλητή του Bellator Will Brooks, να έχει μετακομίσει στο UFC πια, η δεύτερη τη τάξη ΜΜΑ διοργάνωση στις ΗΠΑ έδωσε την ευκαιρία σε δυο τοπ διεκδικητές να μπούνε στο κλουβί για την ζώνη της κατηγορίας.

Ο πρώην πρωταθλητής Michael Chandler βρήκε απέναντι του τον πολύ επιθετικό Βραζιλιάνο Patricky "Pitbull" Freire για 2η φορά στην καριέρα τους και οι προβλέψεις έβλεπαν μάχη που δεν θα πήγαινε στην απόφαση για κανένα λόγο και έπεσαν μέσα.

Σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα τους, το 2011 στο Bellator 44, που έληξε με ομόφωνη απόφαση μετά από 3 γύρους των 5 λεπτών, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα ήρθε σε λιγότερο από 2.5 λεπτά μάχης. Οι δύο τους ξεκίνησαν προσεχτικά, ψάχνοντας την απόσταση αλλά και το σωστό timing με τον Chandler να πιέζει σιγά σιγά τον Pitbull προς το κλουβί και ο Βραζιλιάνος μάλλον περίμενε να βγάλει κάποια κόντρα.

Δυστυχώς γι αυτόν ο Chandler πέρασε ένα απίστευτο δεξί ντιρέκτ, τον βρήκε κατευθείαν στο σαγόνι και τον έστειλε έτσι απλά για ύπνο! Αν δείτε το Gif προσεχτικά, ο Chandler ξεκινάει με μία προσποίηση με το αριστερό του χέρι που έχει μπροστά, ο Pitbull ρίχνει το δικό του αριστερό προφανώς για να βγάλει κάποιο χτύπημα κόντρα όμως δέχεται την μπλόφα και μάλλον δεν είδε καν το δεξί ντιρέκτ του αντιπάλου του να προσγειώνεται στο σαγόνι του!

Ο Michael Chandler έγινε ξανά ο πρωταθλητής του Bellator!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ