MMA

Είπαν στην Gabi Garcia να παίξει με τους άντρες!

Είπαν στην Gabi Garcia να παίξει με τους άντρες!

Η Gabi Garcia έχει μια επιβλητική καριέρα στο bjj/grappling, κερδίζοντας όλα τα μεγάλα τουρνουά πολλές φορές με επιβλητικό τρόπο. Κάπως έτσι ήρθαν οι προτάσεις να παίξει κόντρα σε άνδρες.

Η Gabi Garcia έχει μια επιβλητική καριέρα στο bjj/grappling, κερδίζοντας όλα τα μεγάλα τουρνουά πολλές φορές με επιβλητικό τρόπο. Ένα από τα μεγάλα της όπλα είναι η τρομερή της δύναμη που σε συνδυασμό με την έλλειψη γυναικών που μπορεί να την κοντράρουν, την οδήγησαν στο να δέχεται προτάσεις για να αγωνιστεί στις κατηγορίες των ανδρών το 2013!

"Εύχομαι να υπήρχαν νέες κατηγορίες για τις γυναίκες στο ADCC ώστε να ήταν μεγαλύτερη πρόκληση. Φέτος, με προσκάλεσαν να παίξω στην absolut ανδρική κατηγορία. Ήταν ένας σεΐχης, διοργανωτής, που με προσκάλεσε. Προφανώς δεν το δέχτηκα.

Δεν θέλω να τραυματιστώ. Ξέρω ότι το να αντιμετωπίζεις άνδρες είναι κάτι άλλο. Πρέπει να συγκεντρωθώ στις γυναίκες και δεν θα κάνω κάτι τόσο τρελό"είπε πει τότε η Garcia, που τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει την ΜΜΑ καριέρα της στο RIZIN.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Καυτό ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Rousey- Βrown και πρώην! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι συμβαίνει όταν πράκτορας της KGB πυγμαχεί με Αμερικανίδα πεζοναύτης (ΒΙΝΤΕΟ)

Conor Mcgregor: «Και με τον Χριστό να έπαιζα θα τον έδερνα!» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ