MMA

Είναι Μεξικάνος, μοιάζει με Βρετανό και πρέπει να παίξει με τον GGG πια...

Είναι Μεξικάνος, μοιάζει με Βρετανό και πρέπει να παίξει με τον GGG πια...

Ευθύς εξ'αρχής ο Canelo Alvarez ήταν το απόλυτο φαβορί απέναντι στον Liam Smith. Το πάνω χέρι που είχε ο Μεξικάνος στα χαρτιά επιβεβαιώθηκε 100% και μέσα στο ρινγκ.

Ευθύς εξ'αρχής ο Canelo Alvarez ήταν το απόλυτο φαβορί απέναντι στον Liam Smith. Το πάνω χέρι που είχε ο Μεξικάνος στα χαρτιά επιβεβαιώθηκε 100% και μέσα στο ρινγκ. Ο κοκκινομάλλης σούπερ σταρ αφού κοντρόλαρε το ματς και το ήλεγχε όπως αυτός ήθελε το τερμάτισε εντυπωσιακά στον 9ο "κόβοντας" μ'ένα αριστουργηματικό body shot τον Smith ο οποίος ήταν ανίκανος να συνεχίσει.

Αποτέλεσμα της νίκης του Alvarez ήταν και η κατάκτηση της ζώνης της WBO στην light middlweight κατηγορία. Το παιχνίδι γενικά ήταν πολύ εύκολο για το επίπεδο του ο Canelo ο οποίος συνεχίζει πλέον αήττητος (σ.σ. μετά την ήττα από τον Mayweather) για έκτο συνεχόμενο αγώνα με τον κόσμο πλέον να ζητάει τον Gennady Golovkin!

H απαίτηση δεν είναι μονόπλευρη καθώς και οι φαν του "GGG" επιμένουν για τη μάχη αυτή καθώς οι υπόλοιποι μποξέρ που κυκλοφορούν στην αγορά εκτός του ότι είναι πιο χαμηλού επιπέδου (σ.σ. καλός ο Daniel Jacobs, αλλά στα δύσκολα δεν τον έχουμε δει) δεν πουλάνε κιόλας.

Κλασικά μετά το τέλος του αγώνα ο Saul ρωτήθηκε για τον Golovkin απαντώντας ως συνήθως: "Δεν φοβάμαι κανέναν..."

Για την οικονομία του θέματος και την... ίντριγκα αξίζει να αναφέρουμε πως τελευταία διαρρέουν από την "Golden Boy Promotions" ότι ο "GGG" είναι αυτός που τρενάρει τις διαδικασίες για να στηθεί το ακριβοθώρητο αυτό παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Oμάδα μοναχών στο Νεπάλ σταματάει μαστροπούς με Κουνγκ φου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διάσημος Youtuber την είδε… νίντζα και έκοψε το δάχτυλο του on camera (ΒΙΝΤΕΟ)

Φινλανδές ΜΜΑer ποζάρουν γυμνές για να σώσουν την σχολή τους! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ