MMA

Είναι λίγα τα 10.000.000 δολάρια για τον Golovkin;

Είναι λίγα τα 10.000.000 δολάρια για τον Golovkin;

Αποκαλύψεις έκανε ο Canelo Alvarez μετά τη νίκη του επί του Liam Smith το περασμένο Σάββατο. Ο Μεξικανός πήγε κάτω τον Βρετανό με χτύπημα στο σώμα στον 9ο γύρο.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Saul ρωτήθηκε για τον Golovkin και απάντησε πως ο μποξέρ από το Καζακστάν είναι αυτός που έχει ήδη ακυρώσει τέσσερις προτάσεις!

Μάλιστα αργότερα σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν αποκαλύφθηκε από την πλευρά του Μεξικανού πως η άκρη με τα κιλά βρέθηκε και πως για τον "GGG" δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία πλέον.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι από την πλευρά του Alvarez λέχθηκε ότι ο Gennady έχει δεχτεί πρόταση 10.000.000 δολαρίων για να μπει στον αγώνα, χωρίς να απαντήσει.

Περίπου 10.000.000 δολάρια είχε πάρει ο Canelo για να παίξει με τον Mayweather ενώ στο παιχνίδι με τον Cotto έλαβε κοντά στα 15.000.000 με τον Miguel να παίρνει πάνω από 30.000.000!

Πάντως τα 10 εκατομμύρια δεν είναι και λίγα χρήματα αν αναλογιστεί κανείς και τα μπόνους από τις διαφημίσεις και τα PPV's που σίγουρα θα πουλήσουν... τρελά εάν και εφόσον γίνει το παιχνίδι αυτό.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Oμάδα μοναχών στο Νεπάλ σταματάει μαστροπούς με Κουνγκ φου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διάσημος Youtuber την είδε… νίντζα και έκοψε το δάχτυλο του on camera (ΒΙΝΤΕΟ)

Φινλανδές ΜΜΑer ποζάρουν γυμνές για να σώσουν την σχολή τους! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ