MMA

"Είμαι Ολυμπιονίκης, δεν θα έκανα ποτέ Crossfit"

"Είμαι Ολυμπιονίκης, δεν θα έκανα ποτέ Crossfit"

Ιδιαίτερα επικριτικός προς το Crossfit εμφανίστηκε ο δις Ολυμπιονίκης στο Τζούντο και μαυροζωνάς στο BJJ Travis Stevens σε συνέντευξή του στο περιοδικό Mens Fitness.

Ιδιαίτερα επικριτικός προς το Crossfit εμφανίστηκε ο δις Ολυμπιονίκης στο Τζούντο και μαυροζωνάς στο BJJ Travis Stevens σε συνέντευξή του στο περιοδικό Mens Fitness, αμφισβητώντας ευθέως την αποτελεσματικότητα του Crossfit και το πόσο "σοβαρή προπόνησή" είναι.

Μεταξύ άλλων είπε:

"Άκουσα για το Crossfit πρώτη φορά πριν από λίγα χρόνια. Πολλοί από τους γυμναστές των Crossfit γυμναστηρίων δεν είναι απαραίτητα και έγκυροι γυμναστές δύναμης και φυσικής κατάστασης (Strength and Conditioning). Απλά μπαίνουν σε ένα σάιτ, βλέπουν ποιες είναι οι ασκήσεις τις ημέρας (WODS) και λένε στους μαθητές τους κάντε αυτό".

"Αν είναι να βάλεις όλα τα γυμναστήρια σε κατάταξη.... το Crossfit βρίσκεται πολύ χαμηλά στη λίστα με βάση το πόσο βοηθάει τους ανθρώπους. Είναι σαν να θες να σπουδάσεις πηγαίνοντας στην βιβλιοθήκη για να διαβάσεις μερικά βιβλία".

"Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές ανάγκες και με βάση ποιο σπορ κάνουν. Κάποιοι θέλουν να είναι πιο δυνατοί και ταχείς άλλοι πιο δυνατοί και ευλύγιστοι. Αυτό στο Crossfit δεν έχει σημασία. Πιάσε την μπάλα, κάνε αυτό που σου δείχνω και αν φτάσεις μέχρι το τέλος τα κατάφερες. Δεν υπάρχει δομή..."

Στη συνέχεια κάνει αναφορά και σε μία άσκηση το Kipping Pull up και αναρωτιέται αν ο κόσμος αλήθεια πιστεύει ότι δουλεύει...

Εσείς τι πιστεύετε; Έχει δίκιο ή μιλάει για κάτι που δεν γνωρίζει;

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή!(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Mayweather πήγε να την πέσει σε γυναίκα μαχητή του UFC και αυτός τον έβαλε στην θέση του

Φοβερό: Όταν ο bodyguard του Κένεντι τα έβαλε με μάστερ του Aikido (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ