MMA

Έγινε... τούμπανο ο Conor McGregor

Έγινε... τούμπανο ο Conor McGregor

Viral έχουν γίνει οι φωτογραφίες... πριν και μετά του Conor McGregor έπειτα και από το τέλος της χθεσινής επεισοδιακής, όπως εξελίχθηκε ζύγισης του Ιρλανδού και του σημερινού αντιπάλου του Nate Diaz.

Όταν ο Conor πριν από μερικές εβδομάδες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του για τον Dos Anjos που ήταν αρχικά προγραμματισμένο να παίξει ρωτήθηκε τι κάνει για να... γεμίσει τα απαραίτητα κιλά είχε πει χαρακτηριστικά: "Χόρτα τέλος! Μπριζόλα για πρωινό, μπριζόλα για μεσημεριανό, μπριζόλα για βραδινό... Κρέας όλη την ώρα."

Και στη φωτογραφία λοιπόν που κοσμεί το κέντρο του άρθρου που διαβάζετε τώρα βλέπετε πως ο πρωταθλητής του UFC από τη ζύγιση του "194" και πριν το παιχνίδι τίτλου με τον Aldo ήταν σαν το... Άι Γιάννη τον νηστευτή και τώρα στο "196" είναι ένα καλοσχηματισμένο... κτήνος έτοιμο για μάχη.

Ο Conor δήλωσε άνετος χθες με τα κιλά του ενώ κορόιδεψε τον Nate Diaz (s.s. τώρα που αυτός έχει μεγάλα μπράτσα) πώς σε μία κατηγορία για "χοντρούς" εκείνος παραμένει κοκαλιάρης και αδύναμος! Βέβαια, τα... ποντίκια δεν κάνουν τη διαφορά και η ουσίαθα φανεί σε μερικές ώρες στο Λας Βέγκας.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor

Πρωταθλητές στο κρεβάτι: Δείτε τι γυναίκες κυκλοφορούν οι MMAers (ΦΩΤΟ)

UFC 196: Conor McGregor

"How can a fat guy be so skinny at the same time?"Conor McGregor speaks with Joe Rogan after his #UFC196 weigh in.Prelims begin tomorrow, 6:30 PM ET on FS1

Δημοσιεύτηκε από UFC on FOX στις Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016


Conor McGregor and Nate Diaz didn't scuffle this time but they still definitely don't like each other! #UFC196Andy Nesbitt for @TheBuzzer

Δημοσιεύτηκε από UFC on FOX στις Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016


UFC 196: McGregor vs. Diaz

"I'm here to KILL OR BE KILLED." - Nate Diaz is ready for #UFC196.Prelims begin tomorrow, 6:30 PM ET on FS1.

Δημοσιεύτηκε από UFC on FOX στις Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ