MMA

Edwin Valero: Ο κορυφαίος αριστερόχειρας που ομολόγησε και αυτοκτόνησε!

Edwin Valero: Ο κορυφαίος αριστερόχειρας που ομολόγησε και αυτοκτόνησε!

Ο Edwin Valero θεωρούνταν ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους αριστερόχειρες του αθλήματος καταφέρνοντας μάλιστα να γίνει δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά κάπου εκεί η κατάρα του χτύπησε την πόρτα. Διαβάστε την ιστορία του.

Στα μέσα του 2000 ο πυγμάχος από τη Βενεζουέλα, Edwin Valero θεωρούνταν ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους αριστερόχειρες του αθλήματος. Με εκπληκτικές νίκες που συνήθως γίνονταν με νοκ – άουτ από τον πρώτο κιόλας γύρω ο Valero έτρεχε ένα σερί 27-0!

Ο «Ίνκα» κατάφερε να γίνει δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά κάπου σε εκείνο το σημείο η κατάρα του χτύπησε την πόρτα. Ο Valero, πρώτα είχε ένα ατύχημα με τη μηχανή του. Δεν φορούσε κράνος και αποκόμισε τέτοια τραύματα στο κεφάλι τα οποία στάθηκαν ως ισχυρή αφορμή των γιατρών να μην του δίνουν άδεια να αγωνιστεί σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ.

Τελικά, κατάφερε να κάνει την επιστροφή στο Τέξας όπου και πάλι κέρδισε με νοκ – άουτ στον πρώτο γύρο. Από εκεί και πέρα όμως η κατηφόρα δεν είχε σταματημό. Πρώτα κατηγορήθηκε ότι ξυλοκόπησε μία μητέρα με τον γιο τους, ενώ αργότερα οι Αρχές τον κατηγόρησαν για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Η ίδια απέσυρε τις κατηγορίες αναφέροντας πως έπεσε από τις σκάλες. Κάπου το 2010 όμως το σώμα της βρέθηκε νεκρό σ’ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Αμέσως η αστυνομία κατηγόρησε τον Valero. Ο ίδιος που ήδη είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ομολόγησε το έγκλημά του στους αρμόδιους και την επόμενη μέρα βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο κελί του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξύλο στο Μοναστηράκι από μάστερ του Ju Jitsu σε τοξικομανή!(ΒΙΝΤΕΟ)

Christy Mack: Τα ουρλιαχτά την ώρα που την βασάνιζε ο War Machine και το ξυρισμένο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεταμφιεζόταν και χτυπούσε κόσμο στο Μπρούκλιν ο Tyson!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ