MMA

Έδειξε τα τραύματα του στην κάμερα

Έδειξε τα τραύματα του στην κάμερα

Ο πυγμάχος που πυροβολήθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μιλάει στην κάμερα και δείχνει τα τραύματά του (VIDEO)!

Ο Manuel Charr πριν από μερικές ημέρες πυροβολήθηκε εν ψυχρώ σε εστιατόριο στη Γερμανία ! Τέσσερις σφαίρες δέχθηκε ο πρώην διεκδικητής του παγκόσμιου τίτλου στα βαρέα κιλά, αλλά τελικώς η ζωή του δεν κινδύνεψε. Η αστυνομία έχει ήδη φτάσει στα ίχνη του δράστη ο οποίος φημολογείται πως κρύβεται στο Βερολίνο και είναι συμπατριώτης, Σύριος, του Charr.

Οι δύο άνδρες φαίνεται να είχαν προηγούμενα και όταν ο Charr του έστειλε προκλητικό μήνυμα πως βρίσκεται στο Έσεν, στην πόλη δηλαδή του φερόμενου ως δράστη και θα κάνει ό,τι θέλει ο δεύτερος ήρθε στο μαγαζί και τον πυροβόλησε μπροστά στα έντρομα μάτια της συντρόφου του Charr η οποία έσπευσε να καλέσει αστυνομία και πρώτες βοήθειες.

Σχεδόν δύο εβδομάδες μετά το γεγονός ο Manuel Charr που δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο μίλησε σε βίντεο που έφτιαξε ο ίδιος, χαιρετώντας κάποιος Ρώσους φίλους αρχικά, μιλώντας στα ρώσικα και στη συνέχεια είπε πως όλα είναι καλά με την υγεία του και πως κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί γι' αυτόν.

Μάλιστα έδειξε στην κάμερα και τα σημεία στα οποία δέχθηκε τις σφαίρες, τονίζοντας ξανά πως δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και πολύ σύντομα θα μπορέσει να βγει από το νοσοκομείο. Εντός των ημερών πάντως τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι Αρχές θα επισκεφθούν και τον Charr για να μάθουν περισσότερα σχετικά με το... παρελθόν το δικό του και τον δράστη.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

«Μάγκας» επιτίθεται σε μάστερ του Καράτε και βρίσκει το μπελά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Iρλανδός πυγμάχος κερνάει ξύλο σε Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ)

O Μπερμπάτοφ δεν είναι μόνο καλλιτέχνης του γκολ, είναι και στη ζωγραφική και ξέρει και μποξ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ