MMA

Εάν Πορτογάλοι και Γάλλοι έπαιζαν τελικό... Mortal Kombat!

Εάν Πορτογάλοι και Γάλλοι έπαιζαν τελικό... Mortal Kombat!

Διαλέξαμε τρεις Πορτογάλους και τρεις Γάλλους και τους βάλαμε να παίξουν τα πάντα όλα στην αρένα του Mortal Kombat. Ποιος κερδίζει;

Ο Μάνος Ναβροζίδης ανοίγει τις... πύλες της "κολάσεως" του fightsports.gr και κάνει το ποδόσφαιρο πραγματική μάχη! Διαλέξαμε τρεις Πορτογάλους και τρεις Γάλλους και τους βάλαμε να παίξουν τα πάντα όλα στην αρένα του Mortal Kombat. Ποιος κερδίζει;

Τους έξι ποδοσφαιριστές που διαλέξαμε θα τους μετατρέψουμε στους αντίστοιχους fighters που συναντούμε σε κορυφαία video game που γουστάρουμε να παίζουμε. Ο τίτλος: Mortal Kombat είναι σχετικός μια και μας ταιριάζει στο μυαλό μας καλύτερα σαν τουρνουά απόλυτης μάχης.

Ως είθισται λοιπόν πρέπει να ξεκινήσουμε πριν το... event την παρουσίαση της εξάδας των μεταλλαγμένων ποδοσφαιριστών - μαχητών. Πορτογαλία - Γαλλία η πραγματική μάχη μόλις άρχισε:

Pepe ή αλλιώς Goro:

O Pepe σ' ένα τουρνουά μάχης δεν κοιτάει ούτε Cristiano ούτε τίποτα. Δεν τον βλέπουν. Ο Πορτογάλος back είναι αρχηγός της εθνικής... mortal kombat Πορτογαλίας. Κι όσοι δεν θυμάστε τον Goro, που δύσκολο το θεωρούμε πάρτε μια γεύση από το... κουκλί:

Quaresma ή αλλιώς Kano

O Kano είναι ένα παιδί χαμένο κι αυτό στο διάστημα. Τις έχει φάει απ'όλους μέχρι και η Sonya τον έχει γλεντήσει. Είναι στρατηγό όμως και στα δύσκολα στις ταινίες του Mortal Kombat καθάρισε κάνα δυο φορές όποτε χρειάστηκε. Το ίδιο και ο Quaresma φέτος. Να ο φίλος Kano:

Cristiano Ronaldo ή Johny Cage

Τον ταυτίζουμε με τον Johny Cage από το Mortal Kombat. Δυνατό πόδι και ο Cage, δυνατό πόδι και ο Ronaldo. Πάσχουν και από ωραιοπάθεια ό,τι πρέπει δηλαδή για να τους ταιριάξει.

Griezmann ή αλλιώς Gon

Πρώτος σκόρερ της Γαλλίας ο Αντωνάκης ο Griezman πάλεψε τα μέγιστα για να πάρει η ομάδα την κούπα. Κάτι λείπει όμως.

Giroud ή αλλιώς Guile

O Giroud είναι τίμιο παλικάρι. Ξέρει μπαλίτσα, ξέρει και το ξύλο του να παίξει όταν χρειαστεί. Στην πέννα κιόλας, ωραίο παιδί μας θυμίζει πολύ τον Guile.

Pogba ή αλλιώς Dhalsim

Μας θυμίζει 100% τον γίγαντα Dhalsim. Αυτός μπορούσε να μακραίνει χέρια πόδια όποτε γούσταρε ενώ πετούσε και... φωτιές σαν να βλέπεις τον Paul να αποφασίσει να σουτάρει ένα πράγμα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Χαμός: Αθλήτρια πρώτης γραμμής στην πάλη, γδύθηκε και προκάλεσε πανικό (ΦΩΤΟ)

Έστειλαν δάσκαλο πολεμικών τεχνών στη φυλακή του διαβόλου! (ΦΩΤΟ)

Το καυτό Tattoo Fitness model Anzhelika Anderson θα σε…γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ