MMA

Diaz: "Δέρνω Mayweather και McGregor μαζί"

Diaz: "Δέρνω Mayweather και McGregor μαζί"

Καταιγιστικός και ορεξάτος ήταν ο Nate Diaz σέ αποκλειστική του συνέντευξη, μιλώντας για το ραντεβού του με White και Fertita, για τις φήμες του Mayweather vs McGregor αλλά και την δική του θέση μέσα στο UFC.

Καταιγιστικός και ορεξάτος ήταν ο Nate Diaz στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στον Ariel Helwani στο MMA Hour όπου μίλησε αναλυτικά για το περιβόητο ραντεβού του στο Στόκτον με White και Fertita που σύμφωνα με το TMZ έκανε έξαλλο τον White, για τις φήμες του Mayweather vs McGregor αλλά και την δική του θέση μέσα στο UFC. Ξεχωρίζουμε:

"Έκανα προπόνηση όταν άκουσα όλα αυτά για το Mayweather vs Mcgregor και νοιώθω ότι ήταν απλά ένα κόλπο δημοσιότητας να κρύψουν το γεγονός ότι τις έφαγε (σ.σ. ο Conor). Μιλάνε για τον Mayweather για να κρύψουν το γεγονός ότι τις έφαγε και να κερδίσουν περισσότερο χρόνο ώστε να βελτιωθεί για την μάχη μας. Το όλο θέμα με τον Mayweather είναι τρικ δημοσιότητας. Κάποιοι φίλοι της πυγμαχίας θα μάθουν τον McGregor και κάποιοι ΜΜΑ οπαδοί θα ακολουθήσουν τον Floyd. Έτσι βγαίνουν όλοι κερδισμένοι".

"Λέει κάτι του στυλ - εγώ είμαι το box- κτλ και λέω εγώ, μόλις τις έφαγες πυγμαχικά. Δεν έκανε ταπ άουτ. Έχασε στο όρθιο και πήγε για το Takedown. Ακούω τον Mayweather να λέει ότι ο mcGregor κερδίζει τις πιο πολλές μάχες του στο όρθιο, ε οχι με εμένα. Έχανε στο όρθιο και έπεσε στο έδαφος. Για να γλιτώσει. Απλά νομίζω ότι είναι όλα ψέμματα και ο κόσμος πρέπει να το καταλάβει. Βλέπω την μπλόφα σου για παίξε με τον Mayweather @!$%$%@#~. Και τι θα γίνει; Ο Mayweather θα του τις βρέξει σε αγώνα πυγμαχίας".

"Είμαι ο μόνος από τους τρεις που μπορώ να πω ότι θα τους έδερνα σε μια βραδιά (σε street fight ή ΜΜΑ). Ο Conor δεν μπορεί να το πει αυτό και ο Floyd σίγουρα δεν μπορεί. Βάλε με έναν από αυτούς τους πυγμάχους και σου εγγυώμαι ότι θα κερδίσω. Είμαι ο μόνος στο ΜΜΑ που κάνω σπάρινγκ με πυγμάχους τοσο μεγάλου επιπέδου. Έκανα σπάρινγκ με τον Andre Ward και τον Alan Sanchez. Αυτοί είναι οι τυποι που έκανα σπάρινγκ μαζι και έχεις αυτόν τον κλόουν (mcgregor) να χοροπηδάει και να κάνει σπάρινγκ με τον οποιοδήποτε στο γυμναστήριο του Freddie Roach. Θα δείρω και εκείνον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ fightsports.gr

Η μέρα που ο Tyson ένιωσε την κάννη του πιστολιού στο κεφάλι του
Εva Marie: Η πιο σέξι wrestler του πλανήτη! (ΦΩΤΟ)
Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ