MMA

Δημήτρης Σιαλμάς: "Συνδυάζω μπάλα με πυγμαχία"

Δημήτρης Σιαλμάς: "Συνδυάζω μπάλα με πυγμαχία"

Ο Δημήτρης Σιαλμάς μπήκε στο κλαμπ των ποδοσφαιριστών που ασχολούνται με τα μαχητικά αθλήματα. Διαβάστε τι δήλωσε (VIDEO).

Ο Δημήτρης Σιαλμάς μπήκε στο κλαμπ των ποδοσφαιριστών που ασχολούνται με τα μαχητικά αθλήματα και δη με το μποξ, μετά τους Σωκράτη Φυτανίδη και Νίκο Καρέλη. Μετά το πέρασμα του από την Ρουμανία, ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό, αλλά μέχρι τότε επιδίδεται σε σκληρές προπονήσεις παρέα με τον προπονητή του Σταύρο Στοφυλά.

«Πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με το μποξ, καθαρά για λόγους φυσικής κατάστασης και επειδή είναι φίλος μου ο Σταύρος.

Η προπόνηση είναι αρκετά δυνατή και με καλύπτει στα κομμάτια που θέλω. Το πρωί μπορώ να προπονηθώ σε μπάλα και ποδόσφαιρο και τρεις με τέσσερις φορές κάνω πυγμαχία», τόνισε ο Σιαλμάς που τον ρωτήσαμε αν πρόκειται να τον δούμε στο ρινγκ.

«Σε αγώνα δεν νομίζω να με δείτε. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έχω ακόμα αρκετά χρόνια μπάλας και ειδικά τώρα το αίμα μου βράζει. Προτεραιότητα μου είναι το ποδόσφαιρο.

Αλλά μου αρέσει να κάνω και τέτοιου είδους προπονήσεις», ανέφερε ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ που έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή του.

«Το team του Σταύρου είναι τρομερό, ο χώρος πολύ ωραίος και γίνεται σωστή δουλειά. Ο κόουτς είναι φοβερός σε αυτό που κάνει και με βοηθάει πολύ».

Διαβάστε επίσης στο fightsports.gr

O Μπερμπάτοφ δεν είναι μόνο καλλιτέχνης του γκολ, είναι και στη ζωγραφική και ξέρει και μποξ!

Σε ποιανού τη ζωή αναφέρεται η ταινία «Southpaw»

Προπόνηση για πρωταθλητές από άνθρωπο – θαύμα!

Αυτος εισαι .. Καλημέρες !

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Dimitris Sialmas (@sialmust) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ