MMA

Δεν θα πιστεύετε από τι είναι φτιαγμένη η ζώνη του Mayweather vs. McGregor

Δεν θα πιστεύετε από τι είναι φτιαγμένη η ζώνη του Mayweather vs. McGregor

Έπαθλο για τους Floyd Mayweather και Conor McGregor δεν θα είναι μόνο τα χρήματα, αφού η WBC παρουσίασε τη ζώνη που θα διεκδικηθεί το βράδυ του Σαββάτου (26/8, ξημερώματα Κυριακής στην Ελλάδα).

Η WBC υπό της οποίας την αιγίδα θα γίνει το Mayweather vs. McGregor παρουσίασε στον κόσμο τη ζώνη που θα διεκδικήσουν οι δύο άνδρες. Η ζώνη είναι ένα πραγματικό κόσμημα, έστω κι αν κάποιοι έσπευσαν να την χαρακτηρίσουν... κιτς.

Το υπέροχο έπαθλο είναι στολισμένο με 3.360 διαμάντια, 600 ζαφείρια, 300 σμαράγδια, ατσάλι και χρυσό 24 καρατίων. Όλα αυτά στηρίζονται σε δέρμα κροκόδειλου.

Η ζώνη προέρχεται από την Ιταλία, εκεί σχεδιάστηκε. Το κόστος δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, σίγουρα όμως είναι πανάκριβη και αντάξια των εκατομμυρίων που θα παιχτούν το Σάββατο το βράδυ.

Η αναμέτρηση προσφέρεται στο Stoiximan.gr για Live Betting, με πολλές αγορές και ειδικά στοιχήματα, ενώ για όλα τα μέλη του Stoiximan θα υπάρχει μία έκπληξη (Ειδική Αποστολή για το παιχνίδι/Stoiximan Mission), την οποία μπορούν να δουν όλοι με τη σύνδεσή τους στον Stoiximan λογαριασμό τους (θα εμφανιστεί το ειδικό παράθυρο, μόλις συνδεθούν).

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

ΌτανηκαυτήπορνοστάρKleioValentienζήτησεραντεβούαπό την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ