MMA

Δεν τα κατάφερε ο Μιχαηλίδης στη Ρωσία

Δεν τα κατάφερε ο Μιχαηλίδης στη Ρωσία

Δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει την νίκη ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στη Ρωσία και την πολύ καλή διοργάνωση Fight Nights αφού πλήρωσε κυρίως την έντονη κούραση που έδειξε από τον δεύτερο γύρο.

Το αποτέλεσμα ήταν ΤΚΟ στον τρίτο αλλά δεν ήρθε από τα χτυπήματα αφού ο Mineev ήταν εξίσου εξουθενωμένος και δεν έκανε καθόλου ζημιά στον Έλληνα απλά ο Μιχαηλίδης δεν μπορούσε να ξεφύγει από την θέση που ήταν.

Ο Ρώσος ήταν εμφανέστατα πολύ προσεχτικός από την αρχή και πολύ αμυντικός ώστε να αποφύγει το έδαφος όπου ο Έλληνας μαχητής είναι πολύ καλός, όμως ο Μιχαηλίδης δεν μπόρεσε να κάνει το παιχνίδι του είτε στο όρθιο είτε με τα takedowns.

Ο πρώτος γύρος ήταν πολύ κοντινός χωρίς να συμβεί τίποτα αξιοπρόσεχτο και στον 2ο και οι δύο εμφάνισαν τρομερή κούραση με τον Ρώσο να είναι ένα κλικ λιγότερο κουρασμένος. Παρόλα αυτά νομίζουμε ότι ο Ανδρέας πήρε τον γύρο με τα takedowns του.

Στον τρίτο και ενώ με το ζόρι στεκόντουσαν και οι δύο, ο Ανδρέας ξεκίνησε καλύτερα με 2-3 καλά χτυπήματα αλλά μετά κατέρρευσε με τον Ρώσο στην πλάτη του που ίσα ίσα μπορούσε και αυτός να κάνει λίγο ground and pound, αρκετό για να το σταματήσει ο διαιτητής όμως αφού ο Μιχαηλίδης δεν έδειχνε κάποια αντίδραση.

Θυμίζουμε ότι ο Μιχαηλίδης προετοιμάστηκε για άλλο αντίπαλο για αυτή την διοργάνωση και όταν ο αντίπαλος του Mineev, που είναι από τα αστέρια του Fight Nights, τραυματίστηκε πήρε την θέση του ο Έλληνας μαχητής.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Brye Anne Russillo:Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ