MMA

Δεν "μάσησε" ο Βαρδάκας κόντρα στον Νο.1 kickboxer της Λιθουανίας!

Δεν "μάσησε" ο Βαρδάκας κόντρα στον Νο.1 kickboxer της Λιθουανίας!

Αψηφώντας τη διαφορά στα κιλά, ο Πέτρος Βαρδάκας μοιράστηκε το ρινγκ με τον νούμερο ένα kickboxer της Λιθουανίας, Sergei Maslobojev σ' έναν αγώνα που προγραμματίστηκε στα -93 κιλά!

Ο Πέτρος Βαρδάκας και η ομάδα του από το Golden Corner είναι αποφασισμένοι ο Έλληνας μαχητής να δοκιμαστεί φέτος σε όλες τις συνθήκες μέσα στο ρινγκ με κορυφαίους αντιπάλους στο εξωτερικό.

Αψηφώντας τη διαφορά στα κιλά, ο Έλληνας μαχητής μοιράστηκε το ρινγκ με τον νούμερο ένα kickboxer της Λιθουανίας, Sergei Maslobojev σ' έναν αγώνα που προγραμματίστηκε στα -93 κιλά!

Έχοντας στο πλευρό του τον Γιάννη Μουστάκα, ο Βαρδάκας κοντραρίστηκε με τον κορυφαίο μαχητή που έχει κάνει το πέρασμα του από όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, όπως το GLORY, ωστόσο η διαφορά στα κιλά που ήταν τεράστια δεν του επέτρεψε να βγάλει αυτά που ήθελε στο ματς.

Το βασικό για τον Πέτρο Βαρδάκα είναι πως από αγώνα σε αγώνα είναι όλο και πιο βελτιωμένος, κερδίζοντας παράλληλα απαραίτητες εμπειρίες αγωνιζόμενος κόντρα σε ξένους μαχητές. Επισημαίνουμε πως ο αθλητής του Golden Corner θα γίνει ο μοναδικός Έλληνας που σε λιγότερο από έναν χρόνο θα έχει παίξει έξι ματς εκτός συνόρων!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H καυτή Βrittney Palmer καλεί τον McGregor: Γύρνα πίσω Ιρλανδέ δεν αντέχω άλλο (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ