Δείτε το Countdown για το Velasquez vs Werdum! - Fightsports - SPORT 24
FIGHTSPORTS

Δείτε το Countdown για το Velasquez vs Werdum!

Δείτε το Countdown για το Velasquez vs Werdum!

Κυκλοφόρησαν τα δύο countdown shows για το UFC 188 του Σαββάτου όπου ο Cain Velasquez επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό απραξίας για να αντιμετωπίσει τον interim πρωταθλητή Fabricio Werdum.

Κυκλοφόρησαν τα δύο countdown shows για το UFC 188 του Σαββάτου όπου ο heavyweight πρωταθλητής του UFC Cain Velasquez επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό απραξίας λόγω τραυματισμών για να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο που κάθετε προσωρινά στον θρόνο του αλλά θέλει να τον κάνει δικό του για πάντα, τον interim πρωταθλητή Fabricio Werdum.

SHARE:
ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Η κόρη της Heather Locklear είναι μια φαντασίωση 2ης γενιάς

Ava Sambora, καλωσήρθες στη ζωή μας. Κι εσύ και το μπικίνι σου.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Οριστικός υπερθεματιστής ανακηρύχθηκε ο Ιβάν Σαββίδης

Ολοκληρώθηκε ο έλεγχος πόθεν έσχες του επιχειρηματία και πλέον αναμένεται η καταβολή της πρώτης δόσης ύψους 20,5 εκατ. ευρώ

ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 
 
ΤO KΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ INTERNET

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24