MMA

Dana White: "Δεν θέλω να ξαναδώ την Rousey στο κλουβί"

Dana White: "Δεν θέλω να ξαναδώ την Rousey στο κλουβί"

Δύο όψεις έχει το νόμισμα για την Ronda Rousey, που πλέον είναι ανεπιθύμητη από τον Dana White. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του UFC.

Δύο όψεις έχει το νόμισμα για την Ronda Rousey, που πλέον είναι ανεπιθύμητη από τον Dana White, μιας και θεωρεί πως ολοκλήρωσε τον κύκλο της στο σπορ, ωστόσο τονίζει πως η ίδια αρνείται να ανακοινώσει την απόσυρση της!

Να θυμίσουμε πως η πρώην πρωταθλήτρια είναι στο 12-2 με έξι υπερασπίσεις τίτλων στο παλμαρέ της. Τελευταία φορά αγωνίστηκε τον Δεκέμβριο του 2016 και οι δύο σερί ήττες με Holm και Nunes την άφησαν εκτός δράσης.

Ο πρόεδρος του UFC, είπε σχετικά: "Δεν έχει αποσυρθεί. Αρνείται να το κάνει και δεν ξέρω τον λόγο. Δεν αποδέχεται πως έχει τελειώσει. Εγώ δεν θέλω να την ξαναδώ να αγωνίζεται. Νοιάζομαι για εκείνη. Έχει βγάλει πολλά λεφτά. Είναι ευτυχισμένη και έχει τα πάντα.

Απολαμβάνει τους καρπούς των προσπαθειών της. Δούλευε από μικρό παιδί για να γίνει Ολυμπιονίκης και μετά πρωταθλήτρια. Πέτυχε όλους τους στόχους και τώρα είναι καιρός να το απολαύσει",ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του promotion.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που ο White έχει ομολογήσει πως αν δεν ήταν η Rousey, μπορεί να μην έβαζε στα rankings τις γυναίκες!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H καυτή Βrittney Palmer καλεί τον McGregor: Γύρνα πίσω Ιρλανδέ δεν αντέχω άλλο (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ