MMA

Dana White: "Conor-Khabib στη Ρωσία..."

Dana White: "Conor-Khabib στη Ρωσία..."

Ο πρόεδρος του UFC μιλώντας στο MMAJunkie επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον οργανισμό να προγραμματίζει event στη Ρωσία. Ο Dana αποκάλυψε και το main event.

Ενώ τα πράγματα δείχνουν να'χουν γίνει... αχταρμάς στην featherweight και την lightweight κατηγορία ελέω McGregor έρχεται και ο Dana White να τα κάνει ακόμη χειρότερα, καταρρίπτοντας τα πάντα περί αγώνων "σφήνες" για interim τίτλους.

Ο Dana White άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο ο McGregor να υπερασπιστεί την lightweight ζώνη του απευθείας κόντρα στον Nurmagomedov και μάλιστα στη Ρωσία.

Ταυτόχρονα με αυτές τους τις δηλώσεις ο Dana επιβεβαίωσε όλα ρεπορτάζ που ήθελαν το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς του UFC να έχει κάνει συνεχόμενες συναντήσεις με Ρώσους αξιωματούχους στις ΗΠΑ με απώτερο σκοπό φυσικά να γίνει event στην "Κόκκινη Πλατεία".

Συγκεκριμένα ο Dana είπε: "Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και δουλεύουμε το κομμάτι της Ρωσίας αυτή τη στιγμή. Πρώτον, απ'αυτή τη χώρα μας έρχονται τόνοι ταλέντων και πολλοί φαν. Υπάρχει κι ένας μαχητής από τη Ρωσία και λέγεται Khabib και είναι εξαιρετικά δημοφιλής. Ο επόμενος αγώνας μπορεί και να είναι Conor-Khabib."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Οι αλλαγές του τρόμου: Δείτε πως επιδρούν τα αναβολικά στο σώμα ενός bodybuilder (ΦΩΤΟ)
Παρούσα σε ένοπλη ληστεία γνωστή ΜΜΑer που κόστισε τον πυροβολισμό του προπονητή της (ΒΙΝΤΕΟ)
Φοβερός πιτσιρικάς σταματάει bullying σαν άλλος... Anderson Silva (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ