MMA

Conor: "Ο Floyd παρακαλάει για τα λεφτά μου..."

Conor: "Ο Floyd παρακαλάει για τα λεφτά μου..."

Στην περιβόητη τελευταία συνέντευξη ο Conor McGregor ρωτήθηκε και απάντησε για όλους και για όλα. Έβρισε τον Diaz, έκραξε τον Dos Anjos και φυσικά άνοιξε τεράστιο μέτωπο με την WWE κοινότητα.

Για το συγκεκριμένο τελευταίο θέμα διαβάσατε χθες στο fightsports.gr ενα εξαιρετικά αναλυτικό θέμα. Θα άντεχε όμως ο Ιρλανδός πρωταθλητής να μην μιλήσει και για τον Floyd Mayweather; Φυσικά και όχι... Ένας δημοσιογράφος πέταξε το μπαλάκι στον σταρ του UFC και αυτός το άνοιξε.

Σύμφωνα με τη θεωρία του McGregor και τις πληροφορίες ο Mayweather... τρέχει πανικόβλητος στα γραφεία της Showtime για να βρει τα 100.000.000 δολάρια της πληρωμής του!

"Γνωρίζω πως ο Mayweather τρέχει στα γραφεία της Showtime για να βρει τα χρήματά μου. Όταν καταφέρει να συγκεντρώσει τα 100.000.000 μου τότε θα το κάνουμε το παιχνίδι. Τον έχω να τρέχει και να παρακαλάει τα στελέχη να του δώσουν τα χρήματα..."

Δεν σταμάτησε όμως εκεί και συμπλήρωσε: "Εάν έχει τα λεφτά μου τότε θα παίξουμε και με τους δικούς του ειδικούς όρους για να προστατευτεί. Δεν με απασχολούν εμένα οι κανόνες ασφαλείας του. Ας βρει τα 100 και προχωράμε κανονικά το παιχνίδι υπό οποιοδήποτε όρο. Μποξ τότε μποξ. Εγώ δεν θέλω κανόνες. Εγώ είμαι ο κανόνας!"

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Claudia Gadelha είναι η πιο σέξι Βραζιλιάνα στις ΜΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Leonard John "Lenny" McLean:Ο βασιλιάς των μπράβων στο Λονδίνο και σκληρός μποξέρ με...γυμνά

Brye Anne Russillo:Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ