MMA

Charles Bronson: Ο πιο επικίνδυνος φυλακισμένος του πλανήτη!

Charles Bronson: Ο πιο επικίνδυνος φυλακισμένος του πλανήτη!

Το 1974 ο Charles Bronson βούτηξε για πρώτη φορά στην παρανομία. Μία ληστεία σε τράπεζα όταν ήταν 19 χρονών τον οδήγησε στην φυλακή. Εκεί άρχισε το κακό… (VIDEO).

Επιθέσεις σε σωφρονιστικούς υπάλληλους, συγκρατούμενους και άπειρα περαστικά όπου κράτησε ομήρους ανθρώπους μέσα στην φυλακή! Το 1988 αφέθηκε ελεύθερος, πρόλαβε να δώσει έναν αγώνα πυγμαχίας και μέσα σε 68 μέρες επέστρεψε στην φυλακή! Το 1992 οι Αμερικάνοι τον άφησαν για δεύτερη φορά ελεύθερο, όμως εκείνος δεν έβαλε μυαλό και επιχείρησε εκ νέου να ληστέψει τράπεζα.

Πλέον είναι σε φυλακή υψίστης ασφαλείας όπου τον περιφρουρούν μέρα- νύχτα. Ο Bronson φημιζόταν για την υπερφυσική του δύναμη, αφού άνοιγε τα σίδερα του κελιού με τα ίδια του τα χέρια, ενώ έκανε προπονήσεις πυγμαχίας ακόμη και μέσα στην φυλακή. Μάλιστα κατέχει έξι παγκόσμια ρεκόρ λόγω της δύναμης του και ένα ανεπίσημο ως του πιο επικίνδυνου φυλακισμένου στον πλανήτη!

Το 1998 προσπάθησε να δημιουργήσει εξέγερση όταν κράτησε σε ομηρία δύο Ιρακινούς χάκερς και ένα συγκρατούμενο του σε φυλακή του Λονδίνου. Τους υποχρέωνε να τον φωνάζουν στρατηγό και είπε στους διαπραγματευτές του ότι θα φάει έναν από τους ομήρους αν δεν του φέρουν ελικόπτερο και ένα σάντουιτς με τυρί! Η καταδίκη του το 2000 αποτέλεσε ταφόπλακα καθώς κρατούσε όμηρο έναν δάσκαλο τον οποίο βασάνιζε για δύο μέρες.

Έχει γράψει 11 βιβλία στην φυλακή, είναι σύμβουλος διατροφής και γυμναστικής και παραμένει μύθος για την υπερφυσική του δύναμη. Ο πρώτος του γάμος έγινε το 1970 και έχει έναν γιο τον Michael. To 2001 παντρεύτηκε ξανά. Στη συνέχεια αποφάσισε να ασπαστεί τον Ισλαμισμό και μετέτρεψε το όνομα του σε Charles Ali Ahmed.

Η ζωή του προβλήθηκε σε ταινία το 2008 ονόματι Bronson και το παντοτινό του όνειρο να γίνει διάσημος επιτεύχθηκε, καθώς η λόξα του ξεκίνησε όχι διότι είχε μία δύσκολη ζωή αλλά γιατί ήθελε να μείνει στην ιστορία ως ο πιο «σκληρός» της φυλακής. Δείτε παρακάτω δύο σχετικά βίντεο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

K.O. και τρελή ξάπλα με χρονοκαθυστέρηση!

10 ματσόλες κι ένα άπερκατ

Γυναίκες τρέλαθηκαν στο Kung Fu!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ