MMA

Canelo... El Rey!

Canelo... El Rey!

Ο Saul "Canelo" Alvarez μπήκε ξανά μέσα στο ρινγκ με τις σωματικές διαστάσεις να είναι υπέρ του πέτυχε τα powershots, ξεσήκωσε το κοινό και επικράτησε με ομόφωνη απόφαση, αδίκως λένε και γράφουν κάποιοι του Miguel Cotto (VIDEO).

Ο Saul "Canelo" Alvarez μπήκε ξανά μέσα στο ρινγκ με τις σωματικές διαστάσεις να είναι υπέρ του πέτυχε τα powershots, ξεσήκωσε το κοινό και επικράτησε με ομόφωνη απόφαση, αδίκως λένε και γράφουν κάποιοι του Miguel Cotto, ο οποίος δεν έδειξε σε καμία περίπτωση ο... γέρος της αναμέτρησης, παίζοντας δυναμικά με κίνηση και διάθεση για τη νίκη.

Το σίγουρο στυλ του Canelo και η σωματική διαφορά μέσα στο ρινγκ το οποίο τονίζουμε ξανά και ξανά έκαναν τη διαφορά στο παιχνίδι. Ίσως το γεγονός της ομόφωνης απόφασης να μην είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά ο Μεξικανός έκανε σωστά τη δουλειά του όσον αφορά το κομμάτι των εντυπώσεων με τα δυνατά του χτυπήματα σε σώμα και κεφάλι.

Όσον αφορά τον Cotto ο πιο...νέος γέρος του μποξ έπαιξε με πλάνο! Ο Roach τον έστησε σωστά μέσα στο ρινγκ και το σχέδιο δούλεψε, αλλά όπως αναφέραμε και παραπάνω το ντισαβαντάζ στις διαστάσεις ήταν αρκετό για να μην πείσει ο Miguel με την επίδοσή του. Δίκαιη νίκη για τον Canelo, αλλά η "ομόφωνη" απόφαση ελέγχεται...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΣΟΚ για Rousey! Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών στο UFC (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικό: Ο Pacquiao ξόδεψε 200.000 ευρώ σε μικροεπιχειρήσεις της Ελλάδος για να τις στηρίξει!

Παγκόσμιο τρολάρισμα για την ήττα της Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ