MMA

Bennett: Ένας τρελός- μεγάλος αθλητής με ρεκόρ στις συλλήψεις!

Bennett: Ένας τρελός- μεγάλος αθλητής με ρεκόρ στις συλλήψεις!

Ο Charles Daniel Bennett σύμφωνα με τον προπονητή του είχε ένα τεράστιο ταλέντο... να δέρνει κόσμο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο όταν αποφάσισε να εμπλακεί στις μικτές πολεμικές τέχνες.

Ξεκινώντας από σχετικά μικρά promotion, o Βennett είχε μία ταραχώδη οικογενειακή κατάσταση που τον παρέσυρε και εκείνον. Η μητέρα του ήταν drag dealer όπως και ο πατέρας του που ήταν εθισμένος στην κοκαΐνη. Ήταν αναπόφευκτο στην ηλικία των 17 να μιμηθεί τις παραβατικές συμπεριφορές των γονέων, και το 1998 συνελήφθη για κατοχή κοκαΐνης.

Και η δεύτερη φορά όμως δεν άργησε να έρθει, τούτη την φορά με κατοχή μαριχουάνας ενώ γλίτωσε την φυλακή αφού εκτέλεσε την κοινωνική εργασία που του επέβαλαν σαν ποινή..Από το 1999 μέχρι το 2009 έχει συλληφθεί 14 φορές κυρίως για κατοχή ναρκωτικών αλλά και επίθεση σε γυναίκα.

Ο ίδιος λέει πως ήταν το μαύρο πρόβατο της οικογένειας όμως το αθλητικό του στυλ και το ταλέντο του σε διάφορα σπορ όπως το Φούτμπολ έδειχναν πως ίσως είχε κάτι θετικό μέσα του. Το ανακάλυψε ο προπονητής του ενώ ήταν διωγμένος από το σπίτι και το σχολείο και εθισμένος στα ναρκωτικά.

Η γέννηση του παιδιού του φαίνεται πως τον συμμάζεψε κάπως και επικεντρώθηκε στην μικτές πολεμικές τέχνες, κάνοντας εντυπωσιακά πράγματα. Σημαντική και η συμβολή του promoterTerry Trebilcock Jr. που τον προώθησε στο King of the Cage. Πάρτε μία γεύση από τονKrazy Horse.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ξυλοκόπησαν και πυροβόλησαν πασίγνωστο Ρώσο MMAer (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα κρυώνει, η Mackenzie Dern... φλέγεται! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ