MMA

«Αυτοκράτορας» και στην επιστροφή του!

«Αυτοκράτορας» και στην επιστροφή του!

Μετά το μεγάλο διάστημα παραμονής του στις Η.Π.Α. το οποίο περιλάμβανε καθημερινές διπλές προπονήσεις σε κορυφαίο επίπεδο δίπλα σε καταξιωμένους αθλητές και συμμετοχή σε σπουδαίους αγώνες ο Γιάννης Παλαιολόγος επέστρεψε στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Η επιστροφή αυτή «υπογράφτηκε» από τη σπουδαία νίκη στην… εμφύλια μάχη του FFC κόντρα στον Αλέξανδρο Δημαρά η οποία πιστοποίησε την ανωτερότητα του στην κατηγορία των 77 κιλών στην Ελλάδα.

Το sport24.gr όπως είχε πράξει και στο διάστημα της παρουσίας του Γιάννη Παλαιολόγου στο Λος Άντζελες, επικοινώνησε ξανά με τον Έλληνα αθλητή ΜΜΑ, ο οποίος έκανε τον απολογισμό της τελευταίας του νίκης και αναφέρθηκε στους στόχους του ενόψει της συνέχειας.

- Ένα πρώτο σχόλιο-αποτίμηση της παρουσίας σου στους τελευταίους αγώνες;”

“Είμαι πολύ χαρούμενος που έδωσα αγώνα μετά από καιρό στο ελληνικό κοινό. Αυτό από μόνο του με είχε…πωρώσει ακόμα παραπάνω. Το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό, με την ομάδα μου θέλαμε να δείξουμε στο ρινγκ τη διαφορά δυναμικότητας αλλά και τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει. Η απόδοση αυτή ήταν προς γνώση και συμμόρφωση για όσους τυχόν είχαν αμφιβολίες για την εξέλιξη μου”.


-Αισθάνεσαι ότι βελτιώθηκες μετά το μεγάλο διάστημα παραμονής σου στις ΗΠΑ και με τις εμπειρίες που αποκόμισες;

“Σαφώς και έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση από το διάστημα που προπονήθηκα στην Αμερική και έπειτα τόσο σε αγωνιστικό - προπονητικο κομμάτι όσο και πνευματικό-προσωπικό. Τα τελευταία 2 χρόνια περίπου προπονούμαι συνεχώς σε ρυθμό αγώνων έτσι είμαι πάντα έτοιμος για οποιαδήποτε μάχη”.

-Πόσο σε βοήθησε η προετοιμασία εκεί στους τελευταίους αγώνες;

“Η βελτίωση και η επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της για αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Δημήτρη Παπακωνσταντίνου Βασίλη Σέγκο, Νίκο Σφυρίδη, Νίκο Γιδάκο και τους χορηγούς μου koi Sushi Bar, PASSAGGIO cafe, ErgoNutrition, mmateam.gr και Leone 1947, anthrax, Κατερίνα Λιανού”.

-Ποια είναι τα επόμενα σου βήματα και ο μεγάλος φετινός σου στόχος;

“Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα στόχος μου είναι να κατακτήσω κάποιον διεθνή τίτλο στους επόμενους μήνες και να προχωρήσω όσο πιο ψηλά γίνεται εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο εξωτερικό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ