MMA

Αυτοί είναι οι πέντε πιο θηριώδεις μαχητές που έχουν παίξει στις ΜΜΑ

Αυτοί είναι οι πέντε πιο θηριώδεις μαχητές που έχουν παίξει στις ΜΜΑ

Το UFC κοιτάει συχνά τα μεγέθη των αθλητών και κατά καιρούς έχει βάλει στο ρόστερ του πραγματικά θηρία στην πορεία 20 χρόνων που έχει στις ΜΜΑ. Δείτε τους πέντε πιο θηριώδεις εξ' αυτών. (φωτογραφίες)

Πάμε να δούμε τους πέντε πιο τρομακτικούς μαχητές MMA που πάτησαν το πόδι τους στο οκτάγωνο στην πορεία των τελευταίων 20 ετών.

Gan McGee: 120 κιλά- 2,08 ύψος

Το ψευδώνυμο του είναι Giant για ευνόητους λόγους, έκανε το ντεμπούτο του το 1999 και κέρδισε το FC Warriors Challenge 7.Τον Σεπτέμβριο του 2003 ο McGee πήρε ευκαιρία για τίτλο στο UFC 44 απέναντι στον Tim Sylvia που ήταν ένα αντίστοιχο "κτήνος". Η μάχη τους ονομάστηκε “The Battle of the Giants” αλλά έχασε με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο.

Semmy Schilt: 116 κιλά- 2.10 ύψος

Παρόλο που είναι γνωστός για τις επιδόσεις του στο kickboxing ο Hightower ξεκίνησε από τις ΜΜΑ το 1996. Από το 2002 και μετά επικεντρώθηκε στο kickboxing όπου έγινε πρωταθλητής Κ-1 και Glory.

Teila Tuli: 188 κιλά- 1.87 ύψος

Ένας αληθινός γίγαντας ο Teila Tuli που συμμετείχε στο ιστορικό πρώτο UFC του 1993. Το background ήταν από sumo wrestling. Ήταν πρωταθλητής μάλιστα αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει στο πρώτο και μοναδικό του παιχνίδι χάνοντας σε 26 δεύτερα από τον Gerard Gordeau, ενώ του έφυγε και ένα δόντι!

Stefan Struve: 120 κιλά- 2.13 ύψος

Τον είδαμε και από κοντά στο UFC της Ολλανδίας ενώ είναι παλιός γνώριμος και για το ελληνικό κοινό λόγω της μάχης του με τον Κώστα Αγγελή. Είναι ο πιο ενεργός της λίστας καθώς είναι μόλις 29 ετών και έχει μία αξιόλογη πορεία στο UFC.

Emmanuel Yarbrough: 273 κιλά- 2.07 ύψος

Δυστυχώς ο Emmanuel Yarbrough έχει φύγει από την ζωή πριν από δύο χρόνια στα 51 του χρόνια. Ήταν ο γίγαντας των γιγάντων και εξαιρετικός Sumo wrestler που μπήκε στο ρεκόρ γκίνες ως ο πιο τεράστιος αθλητής το 2012. Το 1994 έκανε το ντεμπούτο του στο UFC 3.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Μike Tyson: Καλό παιδί ο Brad Pitt κι ας τον έπιασα με την γυναίκα μου! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ