MMA

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό knockdown που έχει δεχθεί ο Mayweather

Αυτό είναι το ένα και μοναδικό knockdown που έχει δεχθεί ο Mayweather

O Floyd Mayweather δεν έχει χάσει ποτέ στην καριέρα του. Ο μοναδικός μποξέρ που τον χτύπησε και μετρήθηκε knockdown είναι ο παντελώς άγνωστος στους περισσότερους στο ελληνικό κοινό Carlos Hernandez τον Μάιο του 2001. (VIDEO)

O Floyd Mayweather δεν έχει χάσει ποτέ στην καριέρα του και στα 40 του χρόνια μετράει αντίστροφα για να παίξει με τον Conor McGregor. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι αν ο Ιρλανδός καταφέρει να τον αγγίξει θα τον πάει κάτω. Τα έχει καταφέρει ποτέ κανείς; Η απάντηση είναι ναι...

Ο Mayweather έδειχνε ανίκητος σε ολόκληρη την καριέρα του κάνοντας τους ειδικούς να αναρωτιούνται όχι αν θα τον νικήσει κάποιος, αλλά θα καταφέρει τελικά τον αγγίξει μέσα στο παιχνίδι.

Στην επαγγελματική πορεία του κορυφαίου πυγμάχου της εποχής μας υπήρξαν αντίπαλοι που τον χτύπησαν όπως για παράδειγμα οι Mosley, Maidana, DeMarcus Corley, De La Hoya, Cotto και o Judah που ήταν ο μόνος που τον έκανε να ακουμπήσει πέφτοντας το καναβάτσο με το χέρι, αλλά τότε ο διαιτητής είδε... παίζεται.

Ο ένας και μοναδικός μποξέρ που χτύπησε τον Mayweather και μετρήθηκε knockdown είναι ο παντελώς άγνωστος στους περισσότερους στο ελληνικό κοινό Carlos Hernandez τον Μάιο του 2001.

Στο παρακάτω βίντεο μπορεί να δείτε όλο τον αγώνα και απολαύσετε το φοβερό παιχνίδι του Mayweather πριν από 16 χρόνια:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

LaTasha Marzolla: Η Pamela Anderson των πολεμικών τεχνών (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ