MMA

Αυτές είναι οι τρεις καλύτερες πυγμάχοι του πλανήτη

Αυτές είναι οι τρεις καλύτερες πυγμάχοι του πλανήτη

Δείτε ποιες είναι οι τρεις καλύτερες πυγμάχοι του πλανήτη. Το fightsports.gr αναλύει.

Πριν από λίγες μέρες σας αποκαλύψαμε την πρόταση βόμβα της Katie Taylor στην Χριστίνα Λιναρδάτου,και όπως διαβάζουμε στα διεθνή ΜΜΕ, η πρωταθλήτρια κόσμου δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την επόμενη αντίπαλο της στο Γουέμπλεϊ και στην ίδια κάρτα των Joshua- Klitschko.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε παρακάτω ποιες είναι οι τρεις καλύτερες πυγμάχοι σε κάθε κατηγορία στις γυναίκες, μεταξύ αυτών φυσικά και η Taylor.

Νicola Adams

O επόμενος αγώνας της είναι με την Jessica Chavez σε λίγες μέρες(8 Απριλίου) και η Nicola Adams είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Βρετανική πυγμαχία στις γυναίκες. Το 2012 και το 2016 πήρε στο ρελαντί τα χρυσά μετάλλια σε αντίστοιχες Ολυμπιάδες, ενώ είναι δηλωμένη ομοφυλόφιλη.

Κatie Taylor

Έχει πιο γεμάτο καρνέ, καθότι είναι η περιζήτητη πυγμάχος του πλανήτη. Η Katie Taylor θα κάνει μία στάση στο Γουέμπλεϊ 29 Απριλίου, όπου μπορεί να στραφούν όλα τα φώτα στο main event Joshua- Klitschko όμως οι φανς της πυγμαχίας θα έχουν το νου τους και στα παιχνίδια της υπόλοιπης κάρτας.

Η Taylor είναι Ιρλανδή έχει παίξει στην καριέρα της μποξ και football, είναι απίστευτα δημοφιλής στην χώρα της, διότι εκείνη ήταν που προώθησε την γυναικεία πυγμαχία.

Τιμώμενο πρόσωπο και στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου που εκπροσώπησε τους Ιρλανδούς, και χρυσό μετάλλιο στην lightweight. Πέντε χρυσά στο παγκόσμιο, έξι Ευρωπαϊκά, η Katie έχει χάσει το μέτρημα των διακρίσεων.

Claressa Shields

Το καμάρι του "Θείου Σαμ" η Αμερικάνα είναι πρωταθλήτρια τηςMiddleweight, με χρυσό μετάλλιο το 2012 στους Ολυμπιακούς αλλά και το 2016. Η νεότερη πυγμάχος και η πρώτη που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς το 2012. Στον αείμνηστο τελικό είχε κερδίσει την ΡωσίδαNadezda Torlopova και τέσσερα χρόνια μετά την ΟλλανδήNouchka Fontijn.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Μπάχαλο και καρεκλιές σε αγώνα νέων πρωταθλήματος πυγμαχίας (BINTEO)
Ψυχάκιας μπουκάρει σε γυμναστήρια και χτυπάει ανθρώπους με γάντια (ΒΙΝΤΕΟ)
Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ