MMA

"Ατσαλάκωτοι" για το... μπουκέτο Chiesa και Lee

"Ατσαλάκωτοι" για το... μπουκέτο Chiesa και Lee

Μερικές εβδομάδες πριν ο Kevin Lee έριξε live σε συνέντευξη Τύπου μπουνιά στον Michael Chiesa. Το UFC δεν τιμώρησε τους δύο μαχητές και οι περισσότεροι ΜΜΑ φαν περίμεναν ότι η Αθλητική Επιτροπή της Οκλαχόμα θα αναλάβει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Πράγματι, αποφάνθηκε και δεν τους τιμώρησε (VIDEO).

Μερικές εβδομάδες πριν ο Kevin Lee έριξε live σε συνέντευξη Τύπου μπουνιά στον Michael Chiesa. Όλα ξεκίνησαν με την αντίδραση του Chiesa όταν ο Lee αναφέρθηκε στη μητέρα του.

Το UFC δεν τιμώρησε τους δύο μαχητές και οι περισσότεροι ΜΜΑ φαν περίμεναν ότι η Αθλητική Επιτροπή της Οκλαχόμα θα αναλάβει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Πράγματι, η Επιτροπή της Οκλαχόμα αποφάνθηκε και δεν τιμώρησε τους δύο πρωταγωνιστές αυτής της πολύ άσχημης στιγμής μπροστά στις κάμερες...

Η Οκλαχόμα ανέλαβε την υπόθεση γιατί η συνέντευξη Τύπου είχε γίνει στη συγκεκριμένη Πολιτεία. Πάντως, η Επιτροπή μέσω email σε σχετικό ερώτημα του MMA Fighting απάντησε πως αν κάποια άλλη Επιτροπή ζητήσει την τιμωρία των δύο μαχητών ή του Kevin Lee μόνο που έριξε τη μπουνιά τότε το αίτημα θα γίνει δεκτό.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Jenna Jameson: Τρελαίνομαι για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ