MMA

Ατμοσφαιρικό το promo του μεξικάνικου ντέρμπι Canelo vs. Chavez Jr.

Ατμοσφαιρικό το promo του μεξικάνικου ντέρμπι Canelo vs. Chavez Jr.

Μία ημέρα μετά το "Cinco de Mayo" οι Μεξικανοί θα γιορτάσουν τη νίκη επί των Γάλλων στη Μάχη της Πουέμπλα το 1862 μ'ένα σπουδαίο πυγμαχικό παιχνίδι, ένα ντέρμπι μεταξύ δύο κορυφαίων ντόπιων μποξέρ και το promo της HBO ξεκίνησε. (video)

Η HBΟ "ανέβασε" ένα μικρό βίντεο στο επίσημο κανάλι της στο youtube με θέμα το μεξικανικό ντέρμπι των Canelo και Chavez Jr. Ο αφηγητής στο βίντεο περιγράφει την μεξικανική παράδοση στο μποξ και τη σημασία που έχει για τον κόσμο και τους ίδιους τους μποξέρ να προπονούνται και να παίζουν σε τόσο μεγάλα ματς.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 6 Μαΐου στο Λας Βέγκας και συγκεκριμένα στην "T-Mobile Arena" εκεί που ο Alvarez "ξάπλωσε" με πολύ άσχημο τρόπο τον Amir Khan πριν από έντεκα μήνες. Αργότερα έπαιξε με τον Smith στο Texas και τώρα με τον Chavez ξανά στην Πολιτεία της Νεβάδα.

Όσον αφορά τον Chavez Jr. είναι 31 ετών και στην επαγγελματική του καριέρα έχει παίξει ήδη 54 αγώνες έχοντας σημειώσει 50 νίκες! Στα τελευταία του δύο ματς έχει νικήσει με ομόφωνες αποφάσεις ενώ νωρίτερα και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2015 είχε χάσει από τον Πολωνό,Andrzej Fonfara.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Η ΗΒΟ:

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Nikki Bella:Δείτε την σέξι σύζυγο του John Cena από το WWE (ΦΩΤΟ)

Pearl Gonzalez: Δεν έχω μόνο σιλικόνη στο στήθος, αλλά και ταλέντο (ΦΩΤΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ