MMA

Ασημακόπουλος: "Φιλικές σχέσεις με τον Κουκουφίκη, στο ρινγκ θα γίνει πόλεμος"

Ασημακόπουλος: "Φιλικές σχέσεις με τον Κουκουφίκη, στο ρινγκ θα γίνει πόλεμος"

Ο Δήμος Ασημακόπουλος τονίζει πως έχει φιλικές σχέσεις με τον Θανάση Κουκουφίκη, υποστηρίζοντας ωστόσο πως αυτό δεν θα τον επηρεάσει καθόλου πάνω στο ρινγκ.

Προσηλωμένος στον στόχο του που είναι η νίκη εμφανίζεται ο Δήμος Ασημακόπουλος για τον αγώνα με τον Θανάση Κουκουφίκη στις 3 Δεκεμβρίουστα πλαίσια του Muay Thai Grand Prix.

O αθλητής του Σπάρτακου Πατρών τονίζει μεταξύ άλλων πως έχει φιλικές σχέσεις με τον αντίπαλο του, αλλά αυτό δεν θα τον επηρεάσει επ' ουδενί πάνω στο ρινγκ, καθώς υπόσχεται και εκείνος "πόλεμο".

"Η αγωνιστική μου προετοιμασία εξελίσσεται καλύτερα από ποτέ, στον Σπάρτακο Πατρών. Δουλεύουμε κάθε λεπτομέρεια, κάνοντας διπλές προπονήσεις κάθε μέρα.

Προπονούμαι πιο σκληρά κι από την περίοδο που ήμουν στην Ταϊλάνδη",αναφέρει αρχικά ο Ασημακόπουλος που κάθε μήνα αγωνίζεται και τονίζει πως το thai έχει γίνει τρόπος ζωής για εκείνον.

"Είμαστε έτοιμοι με τους δασκάλους μου Χάρη Γκάζη και Aλέξη Καραλή για το Grand Prix. Έχω ροή αγώνων, παίζω κάθε μήνα και έχει γίνει τρόπος ζωής πλέον. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να προσαρμοστώ στον εκάστοτε αντίπαλο",επισημαίνει και καταλήγει σχολιάζοντας τον αντίπαλο του.

"Ο Κουκουφίκης είναι ένας τεχνικός παίκτης, τον γνωρίζω προσωπικά. Έχουμε φιλικές σχέσεις αλλά εκείνη την μέρα θα γίνει πόλεμος. Θα είναι μία αυθεντική μάχη στο Thai, έτσι όπως πρέπει να είναι".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Pearl Gonzalez: Δεν έχω μόνο σιλικόνη στο στήθος, αλλά και ταλέντο (ΦΩΤΟ & BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ