MMA

Αρχίζει το... GFC αδειάσαν οι δρόμοι

Αρχίζει το... GFC αδειάσαν οι δρόμοι

Τα γιορτινά της έχει φορέσει η Θεσσαλονίκη σήμερα (13/5) και είναι έτοιμη να υποδεχτεί το κορυφαίο σόου μεικτών πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη.

Το GFC έχει στήσει ήδη το εντυπωσιακό του κλουβί στο "Παλατάκι"και το μπαλάκι πια έχει πάει στα χέρια των μαχητών που καλούνται να βγάλουν ασπροπρόσωπους τους διοργανωτές με τις επιδόσεις τους.

Οιπόρτες του "PAOK Sports Arena"θα ανοίξουν στις 18:00και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα επικρατήσει το αδιαχώρητο όσον αφορά την προσέλευση του κόσμου, αφού η φήμη του GFC ως προς την παραγωγή και την κάρτα αγώνων κρατάει χρόνια και είναι γνωστή σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το Greek Fighting Championshipχαρακτηρίζεται ως το πιο δυνατό promotion στην Ελλάδα.

Το GFC πάντως από πλευράς παραγωγής δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά promotion ενώ οι αθλητές που έχουν αγωνιστεί στην ελληνική διοργάνωση της έχουν δώσει το προσωνύμιο: Μικρό UFC.

Ώρα μάχης!

Καμία δυνατή κάρτα, δυστυχώς δεν φτάνει στον τελικό προορισμό χωρίς απώλειες. Μόλις πριν από μερικές ημέρες αναβλήθηκε το ντεμπούτο του Αλέξανδρου Γκερέκου στις ΜΜΑ μια και ο αντίπαλός του τραυματίστηκε και αποσύρθηκε από τη μάχη. Η απώλεια αυτή πάντως δεν στοιχίζει στο GFC μια και η κάρτα είναι άρτια χτισμένη και η ποιότητα των μαχητών υπερκαλύπτει την απώλεια.

Κι εφόσον αναφερόμαστε στο κομμάτι του kickboxing, εκεί όπως όλοι ξέρουμε θα υπάρχει εξαίρετος εκπρόσωπος αφού ο Γιάννης Μιχαλόπουλος θα κάνει σήμερα το δεύτερο ΜΜΑ επαγγελματικό του παιχνίδι ενώ παλαιότερα στην Αθήνα το ντεμπούτο του στις ΜΜΑ μέσω του GFC είχε κάνει και ο Φλοριάν Μάρκου.

Κοιτώντας την κάρτα ξεχωρίζει ιδιαίτερα ο αγώνας του πολύ φορμαρισμένου Σταμάτη Μορούλη. Ο "Δυναμό" που έχει να χάσει από το 2013 παίρνει τρομερή ευκαιρία στα καλύτερά του για να "εκδικηθεί" τον Nikolai Alexiev που ήταν ο τελευταίος MMAer που τον νίκησε με υποταγή στη Βουλγαρία.

Στο main event ο Γιάννης Αρζουμανίδης ( φώτο: TAFFPICTURES) με το παλαιστικό του παρελθόν και τις επιτυχίες του έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς αθλητές στη Θεσσαλονίκη γενικά. Μόνο τυχαία τον αγώνα του Αρζουμανίδη δεν έπαιξαν τα κορυφαία έντυπα, διαδικτυακά και ραδιοφωνικά Μέσα της συμπρωτεύουσας.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι μάχες των μονομάχων του Armagos Team. Πρόκειται για τους Πλασάρη και Oganesian. Αμφότεροι είναι δύο δημοφιλείς αθλητές στη Θεσσαλονίκη ενώ στην Ελλάδα έχουν κάνει όνομα γιατί είναι δύο fighter που καταθέτουν ψυχή εντός οκταγώνου πηγαίνοντας τους αγώνες μέχρι τέλους, εάν πρώτα δεν βγάλουν νοκ-άουτ τον αντίπαλο.

Τι λένε οι πρωταγωνιστές για το GFC

Καθ'όλη τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων οι MMAer που θα παίξουν στο Greek Fighting Championship... παρέλασαν από το Fightsports, μιλώντας για τον αγώνα τους και τη διοργάνωση που τους φιλοξενεί σήμερα 13 Μαΐου στο "PAOK Sports Arena" στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη.

Ο βασικός πρωταγωνιστής, Γιάννης Αρζουμανίδης είπε στο Fightsports: "Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα καθώς από τη μια έχω μεγάλη λαχτάρα να ξαναμπώ στο οκτάγωνο, από την άλλη πρέπει να είμαι συγκρατημένος. Δεν είναι κάτι που θα κάνω πρώτη φορά. Θέλω σίγουρα να το ξαναζήσω!"( σ.σ. διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη )

Στο Fightsports μίλησε και ο Σταμάτης Μορούλης που ανέλυσε το ταξίδι του από τα pre game του GFC πριν χρόνια μέχρι το co main event και το main event στην Αθήνα: "Με τίποτα συγκεκριμένο αλλά και με όλα μαζί. Σίγουρα μου αρέσει που με υπολογίζει μια τέτοια διοργάνωση, δημιουργώντας μου μόνο ωραία συναισθήματα. Από την αρχή όμως όπως έχω ξαναπεί το GFC πίστεψε σε εμένα, αφού έλαβα συμμετοχή ως pregame στο GFC 2. Θεωρώ πως τέτοιες διοργανώσεις δίνουν ευκαιρίες σε όλους τους αθλητές, αρχάριους και μη και πιστεύουν σε αυτούς! Από τότε μέχρι και σήμερα τα πράγματα έχουν έρθει από μόνα τους με αποτέλεσμα να είμαι μέρος της main card."( σ.σ. διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη )

Για τις μάχες τους στο GFC μίλησαν και οι Χαρά Δημητρούλα και Χριστίνα Καμενίτσα. Η Δημητρούλα τόνισε πως θέλει να σπάσει το αήττητο σερί της Ιταλίδας αντιπάλου της ( σ.σ. διαβάστε αναλυτικά εδώ ) ενώ η Καμενίτσα σημείωσε πόσο σκληρά έχει δουλέψει για το σημερινό της ματς και στο έδαφος και στο στράικινγκ ( σ.σ. διαβάστε αναλυτικά εδώ ).

Και ο Χρήστος Πλασάρης δήλωσε στο Fightsports πολύ ευτυχισμένος που παίζει στο GFC, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος αξίζει να παίζει μόνο στα κορυφαία σόου της Ελλάδας και της Ευρώπης αφού έτσι ανταμείβεται ο καθημερινός του μόχθος μέσα στο γυμναστήριο ( σ.σ. διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη ).

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ GFC 8

Γιάννης Αρζουμανίδης vs. Mehmet Ozer (Heavyweight)

Σταμάτης Μορούλης vs. Nikolai Alexiev (Middleweight)

Χρήστος Πλασάρης vs. Genov Vladislav (Lightweight)

Χριστίνα Καμενίτσα vs. Rennata Ches Lantos (Flyweight)

Νίκος Χατζησάββας vs. Πέτρος Σκαφιάς (Middleweight)

Robert Oganesian vs. Ivan Sakic (Welterweight)

Dragan Pesic vs. Zeljko Stegic (Welterweight)

Priliminary Card

Γιάννης Μιχαλόπουλος vs. Tsvetan Kirilov (Lightweight)

Χαρά Δημητρούλα vs Maria Vittoria Collona (Strawweight)

Θωμάς Κάρτας vs. Γιώργος Βαρδής (Featherweight)

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΥΓΙΣΗ:





Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος "μοιράζει ξάπλες" σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ